2777
2789
عنوان

هوو داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 6368 بازدید | 142 پست
تنها امیدم توی این روزای سخت وسیاه هم همینه خدا کنه😔😔 خدا از دهنتون بشنوه

عزیزدلم  خدا بحق باب الحوائج دامنتو سبز کنه.می فهمم عشق چ درد کشنده ی داره حاضری ب خاطرش جون بدی

الهی خدا به حق خون به ناحق ریخته شده سید الشهدا  چند تا بچه سالم و صالح بهت بده حالشو ببری را ...

امشب کلی متوسل شدم بهشون خودشون میدوننن چ گذشت بینمون امشب 😔🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۲ سالشه همسرم سن ۲۳ سالگی ازدواج کرد

اها  شرایطتت خیلی سخته حالا هوو باهات کنار میاد یا باهات دشمنه

گاهی این خودت دعا کن دعاکن آرام باشی و خوشبخت ......بی گمان میشنود آن خدایی که نزدیک تراز شاهرگ گردن است

استاتر جان کاربریتو نترکون 

من میخوام از حالت باخبر بشم

عزیزم درخواست دوستی میدم قبول کن لطفا

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏

دعام‌و در حقت کردم حرصم خوردم فشارم رفت بالا

حالا یه نصیحت خواهرانه

اجی تو را خدا جوونیتو حروم نکن این اشتباهو کردی دیگه رهاش کن برا خودت زندگی کن بزار از جوونی و زندگی لذت ببری با غصه غمبرک زدن روزاتو طی نکن برو دنبال یه هدف یه علاقه چیزی که حالتو خوب کنه منزوی نشو خودتو نباز قوی باش نزار چند سال دیگه حسرت روزای تباه شدتو بخوری بزار کیف کنی بگی ایول که کیف زندگی رو بردم

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

شوهرت حس میکنه که تو ازش خیلی انتظار داری شرایطتت  سخته ولش کن به حال خودش خواست بیاد اومد پیشت خوش باش باهاش لذت ببر کنارش نیومد هم مشغول کن خودتو خیاطی آرایشگری چه میدونم نقاشی قالی بافی با یه چیزی مشغول کن خودتو دامداری جوجه پرنده حیوون یه موجود زنده بیار پیش خودت باهاش انس بگیر

گاهی این خودت دعا کن دعاکن آرام باشی و خوشبخت ......بی گمان میشنود آن خدایی که نزدیک تراز شاهرگ گردن است
شوهرت حس میکنه که تو ازش خیلی انتظار داری شرایطتت  سخته ولش کن به حال خودش خواست بیاد اومد پیشت ...

ن این همه مشکل روی مشکل ک هستش ولی تاحالا نشده خیلی ازم بی‌خبر بمونه نمیدونم من ک میگم از روی دوست داشتنه ولی خوب روزای سختیه 

ن این همه مشکل روی مشکل ک هستش ولی تاحالا نشده خیلی ازم بی‌خبر بمونه نمیدونم من ک میگم از روی دوست د ...

دوست داشتنت کلا دردسر شده الان فک میکنی یه زن دیگه گرفته  بیشتر محبت میکنی حساس تر شدی بیشتر محبت میخوای ولی همسرت هم چقد تحمل داره قبول کن اونم سخته ولی بیشتر بخودت برس خوب بپوش خوب بخور خوب بگرد خودتو مشغول کن خودتو خوشگل کن ارایشگاه برو به خودت برس خوشبو باش مرتب دوش بگیر حالت خوب میشه کم کم

دعام‌و در حقت کردم حرصم خوردم فشارم رفت بالا حالا یه نصیحت خواهرانه اجی تو را خدا جوونیتو حروم نکن ...

ممنونم از دعای خوبتون 

نمیدونم فعلا ک خیلی سردرگم هستم تا بببینم واقعا چقدتصمیماتم چقدر در سرنوشت وقسمتم دخیله

وقتی میاد پیشت مث قبل زن گرفتنش رفتار کن زیاد محبت نکن عادی باش خودش به خودش میاد