2777
2789
عنوان

حرام خوری 🥲

1244 بازدید | 51 پست

تو این ماه مبارک ی نفر پول مامانمو خورده

مامانم اکستنشن مو میکنه تو خونه طرف اومده موهاشو اکستنشن کرده بعد شوهرشو بچه اش پایین بودن بعد تموم شدن الکی به شوهرش پیام داده که زنگ بزن بگو بچه گربه میکنه اونم زنگ زد گفته اینم بچه رو بهونه کرده رفته پایین که شیر بدم بیام دیگه برنگشته 4 میلیون پول خورده بود که 2 رو زد گفت 2 رو هم 3 روز دیگه میزنم الان 10 روز شده نزده پیام هم دادم سین زد استیکر خنده فرستاد بلاک کرد

مامانم گناه داره زحمت کشیده بخدا دونه دونه چسبونده سرپا وایساده بخاطر دکلره موهای اون خانم یک روز کامل مامانم نخوابیده خداروخوش نمیاد الان میخوام برم خونه مامانم ببرم که شکایت کنه چون خودش زیاد نمی تونه تو اون محیط ها از حقش دفاع کنه من میبرمش 2 ساعت و نیم فاصله ساعتی داریم تا خونه مامانم بچه کوچیک هم دارم اما دلم نمیاد پول مامانمو بخورن

حلالش نمی کنم خدا ازش نگذره تو این ماه پول مردم خوردن نداره 💔

فقط گفتم که خالی شم همین :))))

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عب نداره ولی اشتبا از مادر شما بوده

الان من گاهی میرم سالن بخاطر کارام حالا یا مو یا ناخن

اول تصویه بعد کارتو انجام میدن

من عاشق این زنم هر کی پرچم اسرابیل دستشه مادر قهبس بی ناموس 🤣🤣🤣🤣😘😘

مادرتون باید از قبل پولش رو میگرفت حدا لعنت کنه هر کس که جروم حوری میکنه چجوری مینونن😢حنما برو شکایت

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

با یه شماره دیگه زنگ بزن بگو دارم میرم شکایت کنم

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

بایدکلی هزینه کنی برادوتومن بیخیال

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪