2777
2789
عنوان

حرام خوری 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 51 پست
دقیقاچرا براشون مهم نیست؟ما قبلا یه حرفی از دهنمون در میومد کلی عذاب وجدان میگرفتیم الان....

آره نه فقط دزدی اکثر گناه ها انجام دادنشون راحت شده به جای اینکه خجالت بکشن افتخار هم میکنن تو صف نون یه پسره جوان میخاست یه پیرمرد را بزنه سر نوبت

نه به خدا مامانم بوده الآنم بشدت حرص میخورم میخوام حاضر شم برم مسیرم دوره

گناه داره مامانت واقعا

متریال و ایناش به کنار زحمت و خستگیش ...

ایشالله بتونی حقش رو بگیری

خدا کمکتون کنه 🥲

🇮🇷🥀دختر آریایی هستم ❤️🤍💚 از تبار زاگرس⛰️ و زاده موج های جنوب 🌊😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره نه فقط دزدی اکثر گناه ها انجام دادنشون راحت شده به جای اینکه خجالت بکشن افتخار هم میکنن تو صف نو ...

بخدا من اون موقع که جوون تر بودم اگه یه مرد نگاه بد میکرد یا ناخواسته مجبور میشدم با یه مرد حرف بزنم اینقدر عذاب وجدان میگرفتم که نکنه به شوهرم خیانت کردم حالا خانمهای شوهردار با یکی دو تا بچه رسما به شوهراشون خیانت میکنند با افتخار

بخدا من اون موقع که جوون تر بودم اگه یه مرد نگاه بد میکرد یا ناخواسته مجبور میشدم با یه مرد حرف بزنم ...

آره دقیقا رفته بودم آرایشکاه خانم متاهل با دوتا بچه قشنگ داشت از دوست پسرش تعریف میکرد برا یه خانم دیگه اوایل اقلا حیا بود بین ملت

آره دقیقا رفته بودم آرایشکاه خانم متاهل با دوتا بچه قشنگ داشت از دوست پسرش تعریف میکرد برا یه خانم د ...

وای آرایشگاهها که افتضاحن

من آرایشگرم دوستمه یه چیزایی تعریف میکنه میگه ۸۰ درصد مشتریهام در حال خیانت به شوهراشون هستن یا با مرد زن دار دوستن و با افتخار اینجا تعریف میکنند

وای آرایشگاهها که افتضاحن من آرایشگرم دوستمه یه چیزایی تعریف میکنه میگه ۸۰ درصد مشتریهام در حال خیان ...

آره خیلی باور میکنی الان اصلا آرایشگاه نمیرم بعد اون موضوع خودم تو خونه همه کار میکنم

2791
2779
2792