2777
2789
عنوان

حرام خوری 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 51 پست

یا خدااااا. شما که خوبه خواهر من دندونپزشکه. طرف اومده کلی دندون درست کرده، بعد که کارش تموم شده شروع به داد و بیداد کرده و این طفلک مجبور شده فقط یک چهارم پول رو بگیره. دیگه شد براش درس عبرت همون اول به تیکه طلا گروه میدن به منشی. اگه پول رو کامل دادن میگیرن، اگه قسطی خواستند تا آخرین قسط پیش خواهرم میمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای عزیزم چقدر ناراحت شدم مننن...

تو یه تاپیک که ترکید خانومه گفت همه دزدی ها به خاطر وضع اقتصادیه... ما هم موافقیم فقر بی تاثیر نیست. ولی خدایی اکستنشن مو اون قدر واجب و حیاتیه که آدم بخواد این کار رو انجام بده؟؟؟

به نظر من حتما شکایت کن که فکر نکنه شهر هرته و حساب کار بیاد دستش.

با این کار هم حق مادرت رو میگیری هم لطف بزرگی به جامعه میکنی اسی جان

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
عب نداره ولی اشتبا از مادر شما بودهالان من گاهی میرم سالن بخاطر کارام حالا یا مو یا ناخناول تصویه بع ...

دقیقا هی به مامانم میگم اصلا گوش نمیده میگه خجالت میکشم به مشتری بگم اول پولو بزن

اتفاقا بعضی مواقع پول مهم نیست، اگر هرکسی اینوبگه که سنگ روی سنگ بند نمیشه اون خانم باید ادب بشه

رسیدگی نمیشه ساده این ها

زنه نهایتش میگه نقد دادم پولشو..

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.

دقیقا هی به مامانم میگم اصلا گوش نمیده میگه خجالت میکشم به مشتری بگم اول پولو بزن

ن اصلن

دیگه سالنا همین کارو میکنن

من عاشق این زنم هر کی پرچم اسرابیل دستشه مادر قهبس بی ناموس 🤣🤣🤣🤣😘😘

مادرتون باید از قبل پولش رو میگرفت حدا لعنت کنه هر کس که جروم حوری میکنه چجوری مینونن😢حنما برو شکای ...

الآن میخوام حاضر شم بچمم حاضر کنم ببرم بدم خواهرم با مامانم برم

از بس مهربونه و دلش پاکه عزیزم

ولی خب بگو مادر جان میبینی که جامعه به چه سمتی کشیده شده چاره ای نیست متاسفانه، خیلی هامون باید مهربونی و احترام بیش از حد رو به خاطر انسان نبودن بعضی ها کنار بذاریم.

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
رسیدگی نمیشه ساده این هازنه نهایتش میگه نقد دادم پولشو..

یه لحظه فکر کردم سوییس زندگی میکنم که گفتم😅

ولی چون میبینم مردم توی حیطه ی خطای پزشکی هم همین حرفو میزنند در حالیکه میتونند به حقشون برسند گفتم این مورد هم شاید مثل اون مورد باشع

با یه شماره دیگه زنگ بزن بگو دارم میرم شکایت کنم

زنگ زدم گفتم بلاک کرد

اولش گفت تا ۳ روز میدم

بعد ۳ روز زنگ زدم گفت درکم کنین توروخدا میدم

بعد ۶ روز زنگ زدم گفت حتما دوباره میام دو سه شاخه اضافه کنین اونجا پولو میدم

بعد ۸ روز زنگ زدم گفت اصلا راضی نیستم ریزش مو گرفتم

الآنم پیام دادم خندیده بلاک کرده

یه لحظه فکر کردم سوییس زندگی میکنم که گفتم😅ولی چون میبینم مردم توی حیطه ی خطای پزشکی هم همین حرفو م ...

اره تازه میره اعاده حیثیت هم میکنه میتونه از مامان اسی شکایت کنه🙂😐

آخه واقعا اثباتش هم سخته

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.