2777
2789
عنوان

هوو داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 6368 بازدید | 142 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تازه اگه دوسش داری اشتباه کردی زن گذاشتی بگیره حالا ک گرفته دیگه پای ی بچه هم درمیونه 

خودتو رها کن و ازین زندگی فرارکن 

حتی میتونی مهریه قسط بندی بگیری 

چون به هرحال جوونیتو توی زندگی گذاشتی 

ولی با حضورت خودتوپیر نکنی 

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
رحم که داری ؟ سالمه؟ جای زن براش تخمک اجاره میکردید با اسپرم شوهرت  میزاشتی رحمت بچه دار میش ...

میگه اینا فقط،دستکاریت میکنن کلی مریضی میگیری، نمیدونم واز این حرفااا 

قضاوتش نمیکنم و فرهنگ منطقتون نمیدونم

اگه میخواست کاری میکرد ک با خودت بچه دار بشه 

اون کاری ک باید رو واسه تو نکرده 

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...

عزیزم امیدوارم خدا بهت نظر کنه و آرامش ب زندگیت بیاد واقعا نمیدونم چه دعایی کنم ولی از ته دلم ناراحت شدم و این مشکل رو واسه دشمن خونیم هم نمیخوام الهی ک واسه هیشکی پیش نیاد و خدا ب دلت آرامش بده و عاقبت بخیر بشی هر جور ک صلاحت درش هست

تازه اگه دوسش داری اشتباه کردی زن گذاشتی بگیره حالا ک گرفته دیگه پای ی بچه هم درمیونه  خودتو ر ...

چون دوست داشتن من فقط،با این کار ثابت میشد بهش،یعنی اون ازم خواست ک این طوری بهش ثابت کنم 

الان خودش کم با اون زنش مشکل نداره با اینکه بچه دار شده کلی منت سرش میذاره من اینارو ک میبینم کلی اذیت میشم

سته عزیزم یجوری لجت گرفته که بمونی دیده بشی مهربونم با موندن خودتو نابود میکنی همین حتی شوهرت که انقد عاشقشی بخاطرت حالا که زن دوم گرفته دست نکشید مگه قول نداد فقط بچه .الان می‌ترسی برادرت زندگیش بهم بخوره 

گاهی این خودت دعا کن دعاکن آرام باشی و خوشبخت ......بی گمان میشنود آن خدایی که نزدیک تراز شاهرگ گردن است
تحمل کردنم از دوست داشتنش میاد یعنی روزایی رو شب کردم حتی برای دشمنم هم نمیخام ولی دریغ از پیام ازش ...

نمیگم جدا شو 

فقط میگم اونقد محکم باش که بود و نبود آدما تو حال خوشت تاثیری نداشته باشن

متاسفانه آقایون مثل ما خانوما نیستن که یه ناراحتی باعث شه نخوابن یا نخورن سیستمشون متفاوت با ما خانوماست که از یه ناراحتی نه میتونیم بخوریم نه بخوابیم

دوست عزیزم تو خودآزاری رو انتخاب کردی آزار میبینی ولی رهاش نمیکنی عادت دادی خودتو به سختی و ناراحتی 

فقط امیدوارم عاقبت بخیرشی و دلت شاد به همین شب شهادت باب الحوائج

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

چون دوست داشتن من فقط،با این کار ثابت میشد بهش،یعنی اون ازم خواست ک این طوری بهش ثابت کنم  الا ...

یعنی خودش خواست زن بگیره

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

کاش انقد راحت وا نمی‌دادی من پنج سال همه سختی کشیدم که بچه دار شم حتی اگه نمیشدمم اجازه نمیدادم همسرم زن بگیره مگه همه زندگی بچه ست 😐

فوقش یا میرفتم بچه میوردم بزرگ میکردم یا بدون بچه دوتایی تا اخر زندگی میکردیم

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
2790
2778
2791
2779
2792