2777
2789
عنوان

هوو داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 6433 بازدید | 142 پست

خیلی بده همیشه زنا فداکاری میکنن اخرش خودت از بین میری 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
آره میفهمم چی میگی ،ولی واقعا برام خیلی سخته بدون اوووون...موندم چکار کنم 😔😔😔

میدونم سخته 

ولی تو یه کار سخت تر رو تحمل کردی اونم سر کردن با هوو که بچه هم داره تحمل این به مراتب خیلی سخت تراز جدا شدن از همسرته

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بده همیشه زنا فداکاری میکنن اخرش خودت از بین میری 

اونم روحیه ی حساسی داره حرف دلش رو میدونم ،میدونم ک خیلی دوسم داره ولی اصلاااااا سیاست نداره ،ب زبون نمیاره وقتی هم باهاش حرف میزنم زود گارد میگیره بهش میگم چیزی برای از دست دادن نداریم ولی واقعااا نمیدونم چرا این طوری میکنه

خب میرفتی بچه میوردی بزرگ میکردی چرا زندگیتو به گند کشیدی خدایا چه دلی داری تو من اصلا نمیتونم بهش فکر کنم حتی حتما خودتم براش زن گرفتی⁦☹️⁩

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
مشکل اصلی اینجاست ک خواهر همسرم با داداشم ازدواج کرده وس تا بچه داره از این زندگیه خودم از اون ور هم ...

ببین داداشت هیچ وقت بخاطر تو زنش رو ول نمیکنه وقتی بی دعوا خودت بخوای میشه  تمومش کنی .خودت میگی دوسش داری پس خودت دلت میخواد تحمل کنی  من داداشم جدا شد از خواهر شوهرم من موندم خیلی هم اذیت شدم بخاطر بچه هام موندم اونم بخواد میتونه بمونه خودتو گول نزن

گاهی این خودت دعا کن دعاکن آرام باشی و خوشبخت ......بی گمان میشنود آن خدایی که نزدیک تراز شاهرگ گردن است

اگه جات بودم جدا میشدم و بیشترازین خودمو اذیت نمیکردم زندگی تنهایی راحت تره گدایی محبته هم اون راحت میشه هم شما

فقط تاجایی ک میتونی ازش مهریه بگیر مطمئنن خودشم میده هم از عذاب خلاص میشه هم عذاب وجدانش کم میشه

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
انشالله  دختر قوی هستی که اگه نبودی تا اینجا تحمل نمیکردی بچه دارشدن بخشی از زندگیه ولی همه زن ...

تحمل کردنم از دوست داشتنش میاد یعنی روزایی رو شب کردم حتی برای دشمنم هم نمیخام ولی دریغ از پیام ازش ک آرومم کنه ولی وقتایی هم شده اینقد خوب میشه ک میمونم