2777
2789
عنوان

هوو داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 6433 بازدید | 142 پست
تو مقصرش نیستی این ممکن بود برای هرکس اتفاق بیفته سنی هم ندارین که سریع ازدواج کرده  تا حالا ا ...

اونم از بچگی کلی سختی کشیده والانم زندگی روی سختشه واقعا امکان صحبت نیست فقط میگه بذار زندگی بگذزه ،تموم شه 

الان بعضی وقتا ک کلافه میشه میگه همش تقصیر تو وخانواده ات هستش ک من مجبور ب این زندگی سخت ودوزنه هست ...

مگه شما و خانواده اتون مجبورش کردین ازدواج کنه؟؟

شاید دوست داره که.....  

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونم از بچگی کلی سختی کشیده والانم زندگی روی سختشه واقعا امکان صحبت نیست فقط میگه بذار زندگی بگذزه ، ...

از این زندگی فاصله بگیر بزار جفتتون راحت شین انگار فقط دارین تحمل میکنین کی این زندگی تموم شه براتون 

از این زندگی فاصله بگیر بزار جفتتون راحت شین انگار فقط دارین تحمل میکنین کی این زندگی تموم شه براتون ...

چن بار سعی کردیم ولی نمیشه ،اون با گریه ک میگه تحملم کن منم با گریه ک فقط هوای دلم رو داشته باش چیزه زیادی ازش نمیخام 

از این زندگی فاصله بگیر بزار جفتتون راحت شین انگار فقط دارین تحمل میکنین کی این زندگی تموم شه براتون ...

ب نظرت راحته برای کسی ک تمام آرزوهاتو با اون ساختی ول کنی الان ک ی زن دیگه با اونه ،کلی سختیای زندگی رو تحمل کردم ک شاید چراغ زندگیمون از این خاموشی بیاد بیرون 

هر کسی یک مشکلی داره  ناشکری نکن منم استرس نگرانی داشتم دارم. که کل روان زندگی منو سوزوند

کار من از ناشکری گذشته، اون با من وخدای خودمه 

ولی همچنان منتظره خدای خودمم ک نون دلم رو بهم بده 

چن بار سعی کردیم ولی نمیشه ،اون با گریه ک میگه تحملم کن منم با گریه ک فقط هوای دلم رو داشته باش چیزه ...

یه مدت بی محلی کن نه اینکه بری نه بمون  یه هدف واسه خودت پیدا کن واسه اون هدف جلو برو سرتو شلوغ کن

برو مسافرت برو دنبال آرزوهات اون هست کنارته ولی به مرور کم رنگ میشه اونقد کم رنگ که بود و نبودش برات فرقی نمیکنه 

سخت میشه ولی شدنیه دختر خوب خودتو دربیاب برو مشغول کار شو دستت تو جیب خودت باشه کم کم یواش یواش فاصله بگیر که هیچ کدومتون ضربه بدتری نخورین

بنظرم از یه مشاور هم کمک بگیر 

یه مدت بی محلی کن نه اینکه بری نه بمون  یه هدف واسه خودت پیدا کن واسه اون هدف جلو برو سرتو شلوغ ...

انشالله من از دیروز این تصمیم رو گرفتم ولی الان با حرفای شما انشالله بتونم 

اخه ب دلیل مشکلاتی ک پیش اومد واسم اعتماد ب نفسم زیره صفره

ب نظرت راحته برای کسی ک تمام آرزوهاتو با اون ساختی ول کنی الان ک ی زن دیگه با اونه ،کلی سختیای زندگی ...

بنظرت الان راحت زندگی میکنی یا فقط داری تحمل میکنی این زندگیو؟؟

ازش بتی ساختی که نمیتونی خرابش کنی 

اون الان رفته زن گرفته میتونی تغییرش بدی نمیتونی ولی میتونی خودتو نجات بدی 

بنظرت الان راحت زندگی میکنی یا فقط داری تحمل میکنی این زندگیو؟؟ ازش بتی ساختی که نمیتونی خرابش کنی& ...

آره میفهمم چی میگی ،ولی واقعا برام خیلی سخته بدون اوووون...موندم چکار کنم 😔😔😔

انشالله من از دیروز این تصمیم رو گرفتم ولی الان با حرفای شما انشالله بتونم  اخه ب دلیل مشکلاتی ...

انشالله 

دختر قوی هستی که اگه نبودی تا اینجا تحمل نمیکردی بچه دارشدن بخشی از زندگیه ولی همه زندگی نیست 

فک کن پسرتو زن دادی و عاقبت بخیر شده دیگه وقتشه خودت هم عاقبت بخیر شی و تلاشی واسه خودت بکنی