2777
2789
عنوان

هوو داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 6433 بازدید | 142 پست
من متأسفانه یائسگی زود رس دارم😔😔

میتونستین تخمک اهدایی بگیرین هزار جور روش هس برای بچه دار شدن

الان نازا ها هم بچه دار میشن متتها باید خرج کنن

هووت رفتارش با تو چطوره؟

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واقعا آینده ام مبهم وتاریکه وتوی این تاریکی یک قدم هم نمیتونم بردارم ولی منتظر ی معجزه از طرف خداااا ...

تو برای آرامش خودت یه قدم بردار خدا صدتا قدم میاد سمتت 

معجزه با نشستن و دست روی دست گذاشتن نمیاد 

تو منتظر معجزه نباش خودت معجزه زندگی خودت باش بیشتر نگاه کنی چشات به تاریکی عادت میکنه و میتونی تو تاریکی راهتو پیدا کنی 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

میتونستین تخمک اهدایی بگیرین هزار جور روش هس برای بچه دار شدن الان نازا ها هم بچه دار میشن متتها با ...

در حد معمولی هستیم ،من قبولش کردم اونم با این قضیه ک برای بچه‌دار شدن اومد ولی خوب...

ن نرفتم قول داده بهم بعد از اینکه بچه دار شد بریم دنبال پروسه ی درمان برای من

قبل اینکه ازدواج میکرد باید مجبورش میکردی این پروسه رو برین 

بنظرت با وجود بچه الان دوباره میاد برین باهم؟؟

قبل اینکه ازدواج میکرد باید مجبورش میکردی این پروسه رو برین  بنظرت با وجود بچه الان دوباره میا ...

دقیقا منم تو این فکرم ک میتونس بجا زن گرفتن مجدد ک خرج کنه زن بیاره

همون خرج رو رو درمان بارداری باهمسرش انجام میداد

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین
قبل اینکه ازدواج میکرد باید مجبورش میکردی این پروسه رو برین  بنظرت با وجود بچه الان دوباره میا ...

من اگه واقعاا بخام سرگذشت زندگیمو بگم خیلیه 

ولی الان خیلی سختمه صحبت کردن ،نمیدونم شااااید الان ک عالمی داره با دخترش منم ب خاطره عشقی ک بهش دارم خوشحالم ک ب آرزوش رسید آرزویی ک بامن بهش نمی‌رسید 😭😭😭😭

ن نرفتم قول داده بهم بعد از اینکه بچه دار شد بریم دنبال پروسه ی درمان برای من

چی بگم. والا. ....

چرا همون. اول نبردت

بعد از. بچه دیگه چه فرقی به حال شوهرت داره.  عزیزم......

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه
تو برای آرامش خودت یه قدم بردار خدا صدتا قدم میاد سمتت  معجزه با نشستن و دست روی دست گذاشتن نم ...

دقیقا حالم جوریه ک خودمم رو مقصر این همه سختی میبینم والبته خانواده ام ،وی جورایی حق رو بهش دادم ک با امضای من تونست زن دوم بگیره ،ولی حرفم ی چیزه ،الان ک قبول کردم ازدواج کرده بچه دار شده باید بیشتر هوامو داشته باشه ن اینکه انگار ن انگار 

دقیقا منم تو این فکرم ک میتونس بجا زن گرفتن مجدد ک خرج کنه زن بیاره همون خرج رو رو درمان بارداری با ...

آره 

حتی صبر نکردن ببین میشه یا نه

البته ممکنه جو اطرافش خیلی بهش فشار آورده باشه که همچین تصمیمی گرفتن حتی سنی هم ندارن 

ولی من مطمئنم اون آقا بعد یه مدت خودش پشیمون میشه

دقیقا حالم جوریه ک خودمم رو مقصر این همه سختی میبینم والبته خانواده ام ،وی جورایی حق رو بهش دادم ک ب ...

تو مقصرش نیستی این ممکن بود برای هرکس اتفاق بیفته سنی هم ندارین که سریع ازدواج کرده 

تا حالا ازش پرسیدی اگه مشکل از تو بود من باید چیکار میکردم ؟

حرف بزنین باهم 

معمولا حرف زدن و بیان احساسات تاثیر داره تو روند زندگی

آره  حتی صبر نکردن ببین میشه یا نه البته ممکنه جو اطرافش خیلی بهش فشار آورده باشه که همچین تص ...

الان بعضی وقتا ک کلافه میشه میگه همش تقصیر تو وخانواده ات هستش ک من مجبور ب این زندگی سخت ودوزنه هستم