2777
2789
عنوان

هوو داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 6368 بازدید | 142 پست
برو پیش مشاور مشکلت حل بشه بدونی چطوری با شوهرت رفتار کنی 

فعلا مجبور ب تحمل این زندگیم اونم ب خاطر خودش چون نمیتونم ی لحظه زندگیمو بدون اون تصور کنم ،بعد وقتی ببینم یکی دیگه کنارشه ک از منم بهش نزدیکتر شده باعث میشه محمکمتر بمونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فعلا مجبور ب تحمل این زندگیم اونم ب خاطر خودش چون نمیتونم ی لحظه زندگیمو بدون اون تصور کنم ،بعد وقتی ...

مشاوره میتونه کمک کنه اعتماد بنفس رفتتون برگرده و دابستگیتونو کم کنین

البته ی مشاور درست کاربلد

خدا صبرت بده 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اگه داداشتون و خانومش زندگیشون و امدیگرو ددست داشته باشن کاری ب جدا شدن و نشدن شما ندارن تنها کس ...

مرسی از حرفای خوبتون ،ولی واقعا نمیشه یعنی من یکی نمیتونم تا میخام خودمو جمع جور کنم از ی جای دیگه میزنه بیرون

فعلا مجبور ب تحمل این زندگیم اونم ب خاطر خودش چون نمیتونم ی لحظه زندگیمو بدون اون تصور کنم ،بعد وقتی ...

چرا به متخصص های باتجربه تر مراجعه نکردین؟؟

مشکل نازاییت چقد بود که کلا به خودت میگی نازا؟؟

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

چند سالتونه.  اون چند سالشه چجوری. با شوهرت آشنا شد؟

من ۲۷ سالمه ،۱۵ سالگی ازدواج کردم 

اونم پارسال ازدواج کرد الانم ۲۱ سالشه ،ازدواج مجددش محسوب میشه

همسرمم ۳۲ سالشه

مرسی از حرفای خوبتون ،ولی واقعا نمیشه یعنی من یکی نمیتونم تا میخام خودمو جمع جور کنم از ی جای دیگه م ...

حق دارین من دارم از بیرون میبینم و میسوزم شما ک دیگه تو بطن اون زندگی هستین

ولی بخدا تا خودمون نخوایم و تصمیم جدی نگیریم و کاریو ک باید شروع نکنین هیییییچ چیز تغییر مثبت نداره

فقط منفیاش میفتن سرازیری

ک البتهه بین هرکدوم اینا: خواستن ی چیز و تصمیم گرفتن برا انجامش و شروع ب اندازه ی عمر فاصلست

ولی بالاخره از یجا باید شروع شه

مرسی از حرفای خوبتون ،ولی واقعا نمیشه یعنی من یکی نمیتونم تا میخام خودمو جمع جور کنم از ی جای دیگه م ...

هیچکس نمیتونه مجبورت کنه که هچین شرایطی که دوستش نداری رو تحمل کنی جز خودت

تو وابسته شدی از جدا شدن و تموم شدن این وابستگی می‌ترسی از بعدش می‌ترسی که قراره چی بشه 

تو فقط یه بار متولد میشی یه بار زندگی میکنی ارزش اینهمه تحمل کردن رو داره؟

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

هیچکس نمیتونه مجبورت کنه که هچین شرایطی که دوستش نداری رو تحمل کنی جز خودت تو وابسته شدی از جدا شدن ...

واقعا آینده ام مبهم وتاریکه وتوی این تاریکی یک قدم هم نمیتونم بردارم ولی منتظر ی معجزه از طرف خدااااام شاید بشنوه بببینه 

مشاوره میتونه کمک کنه اعتماد بنفس رفتتون برگرده و دابستگیتونو کم کنین البته ی مشاور درست کاربلد

نمیدونم شااااید ولی من بعد از این اتفاق حتی با خواهرام هم دردول نمیکنم مبادا حرفی باعث شه ....

الان اینجام ک باشماهاا صحبت کنم بلکه یکم آروم بگیرم