2777
2789
عنوان

هوو داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 6368 بازدید | 142 پست
چی بگم حالا چیکار می‌کنه شوهرت که اذیت میشی

پیش من باشه خیلی تو گوشیه،وقتایی ک پیشمه دوس داره بره پیشش درکش میکنم البته چون اون باعث شد طعم پدر شدن رو بچشه🥺🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پیش من باشه خیلی تو گوشیه،وقتایی ک پیشمه دوس داره بره پیشش درکش میکنم البته چون اون باعث شد طعم پدر ...

یک مدت باهاش سرد برخورد کن شاید رفتارش رو بهتر کرد 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

زیاد بهش زنگ نزن پیام نده ببین بازم بی توجهی می‌کنه 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
زیاد بهش زنگ نزن پیام نده ببین بازم بی توجهی می‌کنه 

نمیدونم اصلا شاید مشکل خودمم باشم، زیادی هواشو دارم 

خودش هم میدونه نقطه ضعفِ من همین بیخیال بودنش وسرد بودنه بیش اندازشه

فایده نداره ،بعد این طوری کنم خودم بیشتر ضربه میخورم چون من از اون عاشقترم🥺💔💔💔💔

چیزی به ذهنم نمی‌رسه خوب طاقت آوردی منم یازده ساله بچه دار نمیشم مشکل هم از من هست شوهرم خیلی دوست دارم ولی اینکه بخواد بره یک زن دیگه بگیره برام غیرقابل تحمله اصلا حاضر نیستم ادامه بدم 

مرسی عزیزم ،

خواهش میکنم فداتشم

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
چیزی به ذهنم نمی‌رسه خوب طاقت آوردی منم یازده ساله بچه دار نمیشم مشکل هم از من هست شوهرم خیلی دوست د ...

خوب بستگی ب منطقه زندگی ادما،وقومیت هم مربوطه

منم نزدیک ۸ سال صبر ک شاید معجزه ایی بشه ولی قربون خدا برم انگار ک اصلا نیستم منو نمیبینه😭😭🥺

چ سخت و طاقت فرسا کاس تموم کنین این زندگیو اصن قابل تحمل نیس خدا ب دلتون آرامش بده

مشکل اصلی اینجاست ک خواهر همسرم با داداشم ازدواج کرده وس تا بچه داره از این زندگیه خودم از اون ور هم زندگی برادرم

خوب بستگی ب منطقه زندگی ادما،وقومیت هم مربوطه منم نزدیک ۸ سال صبر ک شاید معجزه ایی بشه ولی قربون خد ...

برو پیش مشاور مشکلت حل بشه بدونی چطوری با شوهرت رفتار کنی 

مشکل اصلی اینجاست ک خواهر همسرم با داداشم ازدواج کرده وس تا بچه داره از این زندگیه خودم از اون ور هم ...

اگه داداشتون و خانومش زندگیشون و امدیگرو ددست داشته باشن کاری ب جدا شدن و نشدن شما ندارن

تنها کسی ک ضربه میبینه یا حداقلربیشترین ضربه رو میبینه شمایین

ممکنه عصبی بشین یا اختلال عصبی بگیرین

خودتون صلاح زندگی خودتونو بهتر میدونین ولی اگه نمیخواین جدا شین حداقل محدودیتا رو کنار بزنین شغلی درامدی کلاسی ی چیزی ک خودتونو باهاش سرگرم کنین اعتماد بنفستون بالا بره و مستقل بشین

البته میدونم کاملا درک میکنم ک گفتن همه ی اینا آسونه ولی تا عمل هزار مشکل و فاصلست

عذر طولانی شد

خدا ب دلتون صبر بده و ب زندگیتون برکت و شادی