2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

لعنت به روزهای که خودت رو گم می کنی 

به خودت بیاد

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
سلام عزیزم چرااا کات کردی؟؟ یادمه اومدم تو تاپیک قرمه سبزیت بهت یسری جمله عاشقانه یاد دادم چیشددد ...

سلام عزیزم 

خیلی اذیتش میکردم خیلی 

لجبازی میکردم

سراینکه محبت نمیکنم و سردم بحثامون شروع شد 

آخرشم من امیکرون گرفتم حالم بد بود گفت یا میری دکتر یا دیگه به من پیام نده 

منم اول گفتم نمیرم بعدش گفتم میرم 

خیلی ناراحت شد همش میگفت یعنی من ارزش یه دکتر رفتنم ندارم 

دیگه ناراحتیامون شروع شد 

الانم 14روزه کات کردیم 

تو این 14روز دوبار باهمدیگه حرف زدیم 

دیوونه ایم همو دوست داریم اما نمیتونیم باهم باشیم

دیشب الکی گفتم قرص خوردم راحت شم گفتم باهاش چالش برم 

دیوونه شده بود رفت اونم یه مشت قرص ریخت تو دستش گفت یا میری به مامانت میگی حالت بده یا منم اینا رو میخورم 

همش میگفت غلط کردم بیا همه چیو درست کنیم تو فقط برو به مامانت بگو قرص خوردی

آخرش گفتم چالش بود باور نمیکرد همش میگفت خودتی 

گیر داده بود برو به مامانت بگو ویس هم بگیر بفرست 

میخواست قرصا رو بخوره اه چه شب بدی بود دیشب 

هووف چقدر خوب بودن اون روزا 

لعنت به من که انقدر ضعیف شدم کاش هیچوقت عاشق نمیشدم کاش 

گل من اینا درس زندگی هست و دردی که باعث رشد آدم می شه 😇

تو می تونی فراموشش کنی 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
گل من اینا درس زندگی هست و دردی که باعث رشد آدم می شه 😇 تو می تونی فراموشش کنی 

مشکل اینجاست این درد داره از پا درمیاره منو 

مشکل اینجاست بدترین سال و برهه از زندگیم وارد رابطه شدم 

مشکل اینجاست این درد داره از پا درمیاره منو  مشکل اینجاست بدترین سال و برهه از زندگیم وارد راب ...

ببین من نامزدی ناموفق داشتم درست سال کنکورم که الآنه و کلی از زندگی عقب افتادم اما ببین کاری هست که شده 

فکر کردن و بهش بال و پر دادن فقط باعث می شه بدتر غرق بشیم در غم و اندوه

ببین من نامزدی ناموفق داشتم درست سال کنکورم که الآنه و کلی از زندگی عقب افتادم اما ببین کاری هست که ...

هووووف کاش واسه یه سال فقط بخوابمممم 

کل زندگیم بهم ریخته 

دیروز زدم آیینه میزمو شکوندم 

دستمو داغون کردم 

هووووف کاش واسه یه سال فقط بخوابمممم  کل زندگیم بهم ریخته  دیروز زدم آیینه میزمو شکوندم& ...

به اندازه کافی آسیب دیدی 

دیگه بیشتر آسیب وارد نکن 

مراقب خودت باش و به خودت هستی بورز 

به اندازه کافی آسیب دیدی  دیگه بیشتر آسیب وارد نکن  مراقب خودت باش و به خودت هستی بورز&n ...

من امسال کنکور دارم 

درسمم یه عالمه خوب بود 

من قرار بود خانوم معلمش شم 

همش به من میگفت معلم کوچولوی من 

دعا کنید واسم همینطوری پیش برم داغون میشم و یه بلایی سرخودم میارم