2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 94 پست
اره ب مامانم گفتم دیگ بگو نیارتش تا درست بشه کسی نوکر کسی نیس

ببین روی خواهرات باز میشه. ازش یاد میگیرن.

میره از خواهرات تو فامیل میگه.

ازدواج اونا رو هم تحت تاثیر قرار میده.

داداشت زرنگ باشه، هفته ای یه شب بره و برگرده.

یه کم دمش رو بچینین ، تو نامزدی اینه بعد عروسی ببخشیدا سوارتون میشه

فکر کنم زیادی بهش رو دادین، سواستفاده کرده. یکم بهش بی محلی کنید حد خودشو بدونه. با داداشتم صحبت کن ...

واقعا همینجوریه گفتیم بچس عب نداره ولی بدترشد

عضو گروه نارنجی فیت شو وزن اولیه ۷۰   وزن هدف ۵۸ دعاکنین برام عشقولیا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین روی خواهرات باز میشه. ازش یاد میگیرن. میره از خواهرات تو فامیل میگه. ازدواج اونا رو هم تحت تا ...

سوارشده بعد عروسی خدابه دادمون برسه

نمیدونم سر همین  میگن با هم کفو ازدواج کنین. منم خونواده همسرم هم از نظر مالی چه فرهنگی ضعیفن ا ...

خب شما هرچن ماه میرین این هفته ای میاد ماهم تا حالا سیب زمینی و تخم مرغ نذاشتیم جلوش همش خورشت و مرغ الویه و پیتزاو بندری اینارو غذانمیدونه فقط کباب و غذا میدونه مامانم دوهفته پیش گوسفند کشتن مامانم قسم خورد میگه گوشتمون تموم شد بخدا مامانم سنگ تموم میذاره خانواده ی خودشم همچین وضع خوبی ندارن

نمیدونم سر همین  میگن با هم کفو ازدواج کنین. منم خونواده همسرم هم از نظر مالی چه فرهنگی ضعیفن ا ...

عزیزم میگی ندارن.

من اولین بار تو خونه مادرشوهرم سویا خوردم. عقد بودم، رفتم خونمون کلی گریه کردم.

الان دقیقا ما هم همینجوریم، خداروشکر حقوق شوهرم خوب، و خورد و خوراکمون خیلی از خانوادش بهتر ولی هیچ وقت هیچ وقت این به شوهرم و یا خانوادش بروز ندادم‌.

البته بگم شوهرمم واقعا تمام سعی شو کرده تا من در سطح زندگی مجردیم داشته باشم

آدم میره جایی نباید عقده هاشو ببره این هرهفته اینجاس دیگه مهمون نیست مهمون یکی دوساعت.

عزیزم میگی ندارن. من اولین بار تو خونه مادرشوهرم سویا خوردم. عقد بودم، رفتم خونمون کلی گریه کردم. ...

آخه خانواده عروس ما وضع آنچنانی ندارن اونا مستاجرن 

مامانم اینا خونه براخودشونه 

۲۰

تو رو خدا ولم کن آخه 20 سال بچس؟ چطور واسه کارایه دیگه بچه نیست البته آدم از یه دختر 20 ساله کارای خیلی بزرگ و توقع نداره. ولی تربیت کوچکترین توقعه. والا من 18 سالم بود عروسی کردم یه شوهر معتاده نفهمه بی مسولیت داشتم ولی یکبار هم روم تو روی خونوادش باز نشد با اینکه خیلی اذیتم کردن بهشون بی احترامی نکردم 

ببخشیداهمسر منم بدغذاس پس منم بیام منت بزارم بعدشم کباب دیگه همچین غذای انچنانی نیست ..الان بخوای یه ...

غذا هیچی نباید بلند شه جاشو جمع کنه دوتا ظرف بشوره 

شاید اصلا بخوان ناهار نون ماست بخورن . نون پنیر بخورن همش باید کباب بریزن تو شکم عروس آدم باید خیلی آویزون و بیشعور باشه این چیزا رو درک نکنه آخرشم برگرده به خواهر شوهر بگه احمق گیج

تو رو خدا ولم کن آخه 20 سال بچس؟ چطور واسه کارایه دیگه بچه نیست البته آدم از یه دختر 20 ساله کارای خ ...

همه مثل هم نیستن من ۱۵سالگی ازدواج کردم بخدا تاحالا بی احترامی نکردم هیچ وقت 

خب شما هرچن ماه میرین این هفته ای میاد ماهم تا حالا سیب زمینی و تخم مرغ نذاشتیم جلوش همش خورشت و مرغ ...

عزیزم کلی گفتم من خیلی تو رفت و آمد با خونواده همسرم اذیتم. اصلا براشون فرقی نداره من سالی دوبار میرم خونه شون یا جاریم همیشه اونجاس. پذیراییشون یک جوره. من چند روز اونجا باشم سوء تغذیه میگیرم. ما خیلی اهل میوه ایم. بعد خونه اونا به غیر از وعده های غذایی که اونم شام معمولا باقیمانده نهاره خبری از هیچی نیست. یا اینکه مثلا میدونن من یک چیزی را نمیخورم عمدا درست میکنن و خوردن و نخوردن من هم مهم نیست. البته اینا کم اهمیت ترین مسائله. ما خیلی اختلاف فرهنگی و اعتقادی با هم داریم. پدر و مادر و خونواده من همه تحصیل کردن. پدر و مادر ایشان بیسوادن. خواهر و برادرش هم دیپلم. ما خونواده مقیدی هستیم و اونا اصلا. میخوام بگم فرق ها زیاده

آخه خانواده عروس ما وضع آنچنانی ندارن اونا مستاجرن  مامانم اینا خونه براخودشونه

ببین من سنم دوبرابر عروستون.

اون بچه است.

فقط همون که گفتم

داداشت بره و یه شب بمونه.

زیاد نیارتش.

بگه اذیت میشی عزیزم .بمون خونتون تا من بیام

غذا هیچی نباید بلند شه جاشو جمع کنه دوتا ظرف بشوره  شاید اصلا بخوان ناهار نون ماست بخورن . نون ...

بیچاره آبجیم بابام دعواش کرد گریه کرد دلم سوخت 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز