2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 94 پست
ببین من سنم دوبرابر عروستون. اون بچه است. فقط همون که گفتم داداشت بره و یه شب بمونه. زیاد نیارتش ...

اگه بفهمه داداشم خوبه 

عضو گروه نارنجی فیت شو وزن اولیه ۷۰   وزن هدف ۵۸ دعاکنین برام عشقولیا 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان آبگوشت نمیخوره ما اصلا یادمون نمیاد کی مامانم درست کرده چون دوست نداره درست نمی‌کنیم به خواستش احترام میذاریم که درست نمی‌کنیم ولی کاش بدونن یه چیزایی وظیفه نیست

عزیزم میگی ندارن. من اولین بار تو خونه مادرشوهرم سویا خوردم. عقد بودم، رفتم خونمون کلی گریه کردم. ...

عزیزم وضع مالیشون در حد خونواده ما نیست. ولی اینقدر دارن که بتونن دو روز با آبرو مهمان داری کنن ولی براشون مهم نیست چون شانی قائل نیستن. مثلا من دیدم که برای برادرشوهر مجرد 35 سالم لباس و شلوار مارک میخرن که داداش من که وضعش خوبه نمیخره بعد ندارن دو کیلو میوه جلو مهمون بزارن. یکی از اقوام پدریم وضع مالی خوبی نداره ولی هر وقت میریم خونه شون شده قرض کنه پذیرایی مفصل میکنه چون براش مهمه

با داداشت اتمام حجت کن بگو یا خودت جلوشو میگیری یا خودم مجبورم یه کاری کنم که کدورت پیش بیاد

داداشم دیشب بهش گف براچی گفتی گیج تغصیره توعه وایستاد نگاه کرد .گذاشت رفت تواتاق

داداشم دیشب بهش گف براچی گفتی گیج تغصیره توعه وایستاد نگاه کرد .گذاشت رفت تواتاق

عزیزم فکر کنم دخالت تو اوضاع را بدتر میکنه. باید فقط با داداشت صحبت کنین. اونم به نظرم نمیتونین بگین نیارش. ولی میتونین بابت رفتارهاش و ادبش به داداشتون گوشزد کنین بهش تذکر بده

غذا هیچی نباید بلند شه جاشو جمع کنه دوتا ظرف بشوره  شاید اصلا بخوان ناهار نون ماست بخورن . نون ...

عزیزم تند نرو .منم روزای که خونه مادرشوهرم هستم تا اخر شب باهمسرم فیلیم میبینیم تو اتاق و متعاقبا تا ده و اینا خوابیم خودمم بخوام بلند بشم همسرم نمیزارع بعدشم من مامانم این یه تایم غذای یا دوتای که همسرم میاد میره خرید یا اگه گوشتی باشه که امکان میده بعدا نتونن بخرن میزارن واسه اونوقت یا اگه میوه نباشه بارونم که میاد میره میخره اما خونه همسرم نه من خونه خودمون یه سری عادت غذای داشتم که واقعا اونجا میرفتم ناراحت میشدم مثلا اونا شبا شام نمیخوردن...دوما من خودم اوایل ظرف شستم غذا پختم سفره انداختم سفره جمع کردم بعد دیدم نه بابا داره وظیفه میشه منم کمتر انجام میدم...عروسشون بیست ساله اس درسته سنش اوکیه ولی بلوغ عقلی ندارع چه بسا ایشون تا این سن فقط خورده و خوابیده و رفته مدرسه و دانشگاه پس توقع نباید دلشت زیاد...اسی جان اگه خیلی نگرانه خیلی خواهرانه کمکش کنه به هرحال هرگلی بزنه اول به سر داداشش زده..

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
آدم میره جایی نباید عقده هاشو ببره این هرهفته اینجاس دیگه مهمون نیست مهمون یکی دوساعت.

واقعا هم راست میگن خونه مادر شوهر نریدا...بیا خدا میدونه بقیه پشت سر عروسا چی میگن

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
آخرش باید دوتا چک نر و ماده بزنم بهش خخخخ

اسی ببخشیدا نه خودت نه داداشت نه مادرت حق چنین کاری رو ندارین انجامم بدین خیلیییییییییییییییی...عروس اوردین یا حیون ...کتک فقط مال حیونه نه آدم😑

عزیزم تند نرو .منم روزای که خونه مادرشوهرم هستم تا اخر شب باهمسرم فیلیم میبینیم تو اتاق و متعاقبا تا ...

پس بلوغ فکری ندارن غلط می‌کنه ازدواج کنه شما کمک میکردین اما این چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟جاشو جمع نمیکنه ظرف خودشو نمیشوره 

منم خونه خودمون کار نمیکنم اما واسه یه وعده میرم مهمونی شعورم میرسه دوتا بشقاب بردارم ظرف بشورم اونوقت این کنگر خورده لنگر انداخته هیچ کاری هم نمیکنه تازه سفارش کباب هم میده بعد یه عده هم میان طرفداری میکنن که سنش کمه و خونه خودشون کار نکرده و ..... اما آویزون شدن و خوب بلدن

پس بلوغ فکری ندارن غلط می‌کنه ازدواج کنه شما کمک میکردین اما این چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟جاشو جمع نمیکنه ظرف خودش ...

عزیزم شما از کجا مطمئنی سانسورنشده اس...من کسی رو میشناسم کار میکنه خانواده شوهر میان میگن کاری نکرد نمیکنه....تو یه خانواده شوهر پیدا کن به عروس خورده نگیره من اسممو عوض میکنم مگه میشه..بعدشم من خودمو مثال میزنم همسرم توقع داره من بیست وچهاری خونشون باشم به زور نگهم میدارع ازکجا معلوم داداشش به زور نگهش میداره ...یه طرفه نباید قضاوت کرد...چرا با این روحیات رفتن دختر کوچیک گرفتن وقتی داداششون اینقدر اقتدار نداره به نظرم اونا اشتباه کردن رفتن خواستگاری

پس بلوغ فکری ندارن غلط می‌کنه ازدواج کنه شما کمک میکردین اما این چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟جاشو جمع نمیکنه ظرف خودش ...

دقیقا چطور برای روابط زناشویی بزرگسالن  ولی برای تربیت وشعور وکار  بچه ان 

حکایت شترمرغ رو درمیارن که بهش میگن تخم بزار مگه من شترم بگن بار ببر میگه من مرغم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
عزیزم شما از کجا مطمئنی سانسورنشده اس...من کسی رو میشناسم کار میکنه خانواده شوهر میان میگن کاری نکرد ...

شما میگی عروس و قضاوت نکن اما خودت تمام خانواده های شوهر رو قضاوت کردی که اگه خانواده ای نبود به عروس چیزی نگه اسممو عوض میکنم  اسمت و عوض کن چون بنده خودم میشناسم همچین خانواده ای 

حالا داداشه بزور نگه می‌داره حتما داداشه هم زورش می‌کنه حتما باید خونه ما کباب بخوری زورش می‌کنه یه وقت جاتو جمع نکنی هااااا