2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 94 پست

چطور میتونه اینقدر بخوابه چطور روشون میشه شاید میزبان کاری داشته باشه بخواد جارو بکشه تمیز کن جمع کنه 

بگو  برو خونه خودتون بخواب ..

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

به آبجیم دیشب برگشته میگه احمق گیج آبجیم گف گیج خودتی همچین دادو بیدادمیکردبابامم آبجیم دعواکرد

عضو گروه نارنجی فیت شو وزن اولیه ۷۰   وزن هدف ۵۸ دعاکنین برام عشقولیا 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا پیش خودشون چه فکری میکنن شاید بخای با کسی خصوصی بحرفی تلفنی شاید بخای بری جایی میانمیمون هی پذ ...

اره اخرشم میگن مادرشوهرم ال کرد بل کرد خیلی سخته عروس زیگیل باشه ای کاش هر کسی حد خودشو بدونه ی وعده بخوره و با احترام و بره دیگه این شب خوابیدن ها چیه 

کاش خداکنه بهترشه وگرنه من یکی دیگ اسمشونمیارم

پیشنهاد میکنم این کارو نکنی 

چون بالاخره زنداداشته و چه بخوای چ نخوای عزیز من شما مقصر میشی 

سعی کن با سیاست رفتار کنی 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
چطور میتونه اینقدر بخوابه چطور روشون میشه شاید میزبان کاری داشته باشه بخواد جارو بکشه تمیز کن جمع کن ...

خوابیدن هیچ کارایی خودشوانجام بده مثلا به آبجیم که ۱۲سالشه میگه ببرحموم منو بشور

ببخشیداهمسر منم بدغذاس پس منم بیام منت بزارم بعدشم کباب دیگه همچین غذای انچنانی نیست ..الان بخوای یه برنج و مرغ بپزی یا خورشتی چیزی قیمتش میزنه بالا ...بعدشم ایشون عقده درسته یه سری رفتاراش بچگونه اس ولی دلیل نمیشه خونه شما میاد اینقدر ایراد میگیرین ...چرا با اینکه ناراحتین زود نمیفرستینشون خونه خودشون

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
شما دخالت نکنین خیلی بهتر. مامانتون خیلی آروم و مخفیانه با مادرش حرف بزنه. قرار به جنگ و دعوا نیست ...

والا مامانم چن بار گفته ب مادرش ولی این گوشش بدهکارنیست

اره اخرشم میگن مادرشوهرم ال کرد بل کرد خیلی سخته عروس زیگیل باشه ای کاش هر کسی حد خودشو بدونه ی وعده ...

اره منم خوشم از مهمون طولانی بمونه نمیاد واقعا بعضی موقع ها فک میکنم خانواده پدرشوهرم چه حوصله ای داشتن چهار پنج خانواده تو ی خونه بودن

رفتی و جا مونده عطرت تو این خونه            نیستی و بعد از تو از من چی میمونه
ببخشیداهمسر منم بدغذاس پس منم بیام منت بزارم بعدشم کباب دیگه همچین غذای انچنانی نیست ..الان بخوای یه ...

والا ما ازخدامونه خودش میگه دوسال دیگه 

خوابیدن هیچ کارایی خودشوانجام بده مثلا به آبجیم که ۱۲سالشه میگه ببرحموم منو بشور

خداییی اسی اینو نمیتونم باور کنم برو بابا ما درسته نی نی سایتیم ولی از پشت کوه که نیومدیم😂

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

[QUOTE=226861607]فک کرده اومده هتل [/QUOT

اون هفته اینجابود پنجشنبه رفت جمعه اومد.دوباره فردا میره 

ب مامانم گفتم ب داداشم بگه اینجا نیارتش دیگه یه کم 

کم محلی شاید درستش کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز