2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما همیشه کباب میخوریم؟  با احترام نسبت به شما ، این حرفو به نظرم کسی میزنه که عقده داره وگرنه ...

واقعا دقیقا مامانم خیلی داغون شده همش فکر میکنه خیلی بدبختیم

عضو گروه نارنجی فیت شو وزن اولیه ۷۰   وزن هدف ۵۸ دعاکنین برام عشقولیا 

کسی ک همیشه کباب بخوره علاقه ای بهش نداره تکراریه  

رفتی و جا مونده عطرت تو این خونه            نیستی و بعد از تو از من چی میمونه
حوصله مهمون طولانی رو ندارم  شاید ی روز بخای نون ماست بخوری اه

ای گفتی اصلا دلت بخواد ی حموم طولانی بری 

دلت بخاد بری خیابون خرید اصلا خونه مادری خواهری بری مهمون طولانی مدت باشه خیلی سخته حتی ی گوزم نمیشه زد 😂😂😂😂

ناراحت شدم ... کاش زودتر رفتارشو اصلاح کنه 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
وا چه بی تربیت باید خودش رخت خوابشو جمع کنه خب مامانت گناه داره  به زن داداشت بگو نقرص میگیری ...

خیلی زبون درازه همش جیغ میزنه نداری داداشمو میزنه توسرش داداشم ماشین نداش اینقدر کوبند توسرش داداشم باوامو قرض تونست بخره  

ای گفتی اصلا دلت بخواد ی حموم طولانی بری  دلت بخاد بری خیابون خرید اصلا خونه مادری خواهری بری ...

واقعا پیش خودشون چه فکری میکنن شاید بخای با کسی خصوصی بحرفی تلفنی شاید بخای بری جایی میانمیمون هی پذیرایی کن بعدم میرن کلی حرف راجبت میزنن

رفتی و جا مونده عطرت تو این خونه            نیستی و بعد از تو از من چی میمونه
خیلی زبون درازه همش جیغ میزنه نداری داداشمو میزنه توسرش داداشم ماشین نداش اینقدر کوبند توسرش داداشم ...

خوبه حالا باعث پیش رفت داداشت شده ولی این اویزونیش خیلی بده 

این دخترای که این جورین خونه باباشون گرسنه بودن حالا حالا ها باید کباب بخوره تا خسته بشه 

آخی الهی بنده خدا مادرا 

به حرفاش اهمیت ندید به مادرتم بگو ناراحت نشه و هر غذایی دلش میخواد بزاره حالا اونم خواست بخوره نخواستم کمتر بیاد تا دوران نامزدیش تموم شه بره خونه خودش کباب بخوره ،والا

اصلا باهاش بحث نکنید و انتقادش نکتید و سعی کنید زندگی عادی خودتونو داشته باشید همونجوری که قبلا زندگی میکردید همون باشید ، قرار نیست خودتونو بخاطر کسی تغییر بدید که 

خودتو اصلا آزار ندید 

ناراحت شدم ... کاش زودتر رفتارشو اصلاح کنه 

کاش خداکنه بهترشه وگرنه من یکی دیگ اسمشونمیارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز