2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 94 پست
خوب یه کار کنین، نزارین بیاد تو دوران عقد اونجا بمونه و چند وقت یه بار برادرتون بره اونجا. تازه کبا ...

اینقدر زنگ میزنه ب داداشم بیا دنبالم یاقهرمیکنه داداشمم میره

عضو گروه نارنجی فیت شو وزن اولیه ۷۰   وزن هدف ۵۸ دعاکنین برام عشقولیا 
والا ما ازخدامونه خودش میگه دوسال دیگه 

بگه ... داداشتون چرا زور نمیشه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامانم قربون صدقه بچه های من میره میگه چرا قربون صدقه اونامیری قربون صدقه من نمیری

خواهشااونایی که منطقین بیان اونایی که طرفداری بیخود میکنن ازعروسا نیان قرارنیست 

من میگم آدم باید به عروس احترام بزاره هواشو داشته باشه ولی ظاهرا عروس شما بی ادبه. ینی چی؟؟؟ ادب ربطی به سن و سال نداره

خداییی اسی اینو نمیتونم باور کنم برو بابا ما درسته نی نی سایتیم ولی از پشت کوه که نیومدیم😂

بجونه دوتابچع هام دروغ نمیگم اونروز گف منم سرمو تکون دادم صداش درنیومد

خوب داداشن بره دیگه و کباب هم بخوره دیگه

داداشم اینقدر خجالتی سنگم بزارن جلوش میخوره صداش درنمیاد 

من میگم آدم باید به عروس احترام بزاره هواشو داشته باشه ولی ظاهرا عروس شما بی ادبه. ینی چی؟؟؟ ادب ربط ...

واقعا مااحترام میذاریم بخدا هیچی نمیگیم تواین ۴ماه همین رفتاراش دیدیم بخاطر داداشم هیچی نگفتیم من بعضی وقتا غر زدم ولی مامانم همیشه گفته عب نداره بچس ولی دیگه این دفعه خیلی تیکه میندازه خیلی بی ادب ترشده

داداشم اینقدر خجالتی سنگم بزارن جلوش میخوره صداش درنمیاد 

به خدا جدی گفتم.

کلا زیاد نزارین بیاد خونتون.

و داداشتون بره اونجا بمونه و برگرده.

بیشترم بخاطر خواهرای کوچکترت که خونه هستن میگم

همش میگه من خونه بابام سختی نکشیدم منم گفتم تو میدونستی داداشم دستش خالیه چرااینقدر زنگ زدی گفتی بیاین خواستگاری من همه جوره پاش وایمیسم چی شدپس

به خدا جدی گفتم. کلا زیاد نزارین بیاد خونتون. و داداشتون بره اونجا بمونه و برگرده. بیشترم بخاطر خ ...

اره ب مامانم گفتم دیگ بگو نیارتش تا درست بشه کسی نوکر کسی نیس

واقعا مااحترام میذاریم بخدا هیچی نمیگیم تواین ۴ماه همین رفتاراش دیدیم بخاطر داداشم هیچی نگفتیم من بع ...

فکر کنم زیادی بهش رو دادین، سواستفاده کرده. یکم بهش بی محلی کنید حد خودشو بدونه. با داداشتم صحبت کن که به عروستون تذکر بدین. بعضیا جنبه ندارن بهشون رو بدین میخان سوار آدم بشن

من استوری گذاشتم احترام احترام میاره طرف جنبه نداشته باشه توقع میاره.

بعداستوری گذاشته ازرفتار کسی ناراحت نشین آدما درحد لیاقتشون رفتارمیکنن  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز