2777
2789
عنوان

اونایی ک بچشون بریچ بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 9971 بازدید | 58 پست
من۳۲هفته۱۸۰۰ بود  فک نکنم ،فکر کنم تو۳۶میریم تو نه ماه

عزیزم تاریخ زایمانت برای کی زده ؟ سزارینی یا طبیعی

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

من یکبار تو ۳۱ هفته امپول ریه زدم...مجدد تو ۳۴ هفته هم آمپول رو زدما...شما هم دوباره بزن...بچم ۳۵ هفته دنیا اومد

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من زده یکی۲۲اسفند یکیم۲۸اسفند زایمانم طبیعیه شما چی؟

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞

دکتر منم گفت اگ لازم شد تک دوز تکرار میکنه باز درد واژن دارم شاید بزنه

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
چرا اونایی بچه هاشون بریچ بوده انقد وزن کم داشتن ؟ چند تا کامنت های دیگ هم بچشون بریچ بودع وزنشم خیل ...

دلیلشو نمیدونم

ولی من خودم حالم بد بود

آخرای بارداریم آنفولانزا گرفتم

داغون شدم بچم وزن نگرفت

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
من یکبار تو ۳۱ هفته امپول ریه زدم...مجدد تو ۳۴ هفته هم آمپول رو زدما...شما هم دوباره بزن...بچم ۳۵ هف ...

چشم عزیزم . 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
برا من زده یکی۲۲اسفند یکیم۲۸اسفند زایمانم طبیعیه شما چی؟

منم سونو غربالگری ۲۸ زده آنومالی ۲۷ زده دکتر هم تو کارتم ٫۱ ٫1 ۱۴۰۱ زده 😐 منم زایمان اول طبیعی بودم اما این یکی بریچه اگ بچرخه ک طبیعیم اما اگ نچرخه سزارینم دیگ 😥 خودمم از سزارین وحشت دارم 

دلیلشو نمیدونم ولی من خودم حالم بد بود آخرای بارداریم آنفولانزا گرفتم داغون شدم بچم وزن نگرفت

آخی عزیزم 😔