2777
2789
عنوان

اونایی ک بچشون بریچ بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 9971 بازدید | 58 پست
من تو هفته ۳۰ زدم .‌. ب دکترت بگو بزن اگ خدایی نکرده زودرس شد مشکلی نداشته باشه 

باشه عزیزم ممنون

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دختر منم هر وقت سونو رفتم بریچ بود ولی آخرش طبیعی زایمان کردم ۲۵۰۰بود تو ۴۰ هفته

ینی بریچ ب دنیا اومد ؟؟؟ 😯 واقعا طبیعی زایمان کردی مگ میشه  ؟

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم هر وقت سونو رفتم بریچ بود ولی آخرش طبیعی زایمان کردم ۲۵۰۰بود تو ۴۰ هفته

چرا اونایی بچه هاشون بریچ بوده انقد وزن کم داشتن ؟ چند تا کامنت های دیگ هم بچشون بریچ بودع وزنشم خیلی کم بوده !؟

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
دقیقا منم اینجوری بود بچه داره می‌چرخه خودش بیاره تو لکنت عزیزم منم اینجوری بود سه ماهه میشه زایمان ...

نی نیتون چرخید یا ن ؟ 

آخه دکتر گفت رشد بچت خوبه اگ وزنش یکم دیگه هم اضافه شه نمیتونه دیگ بچرخه .. ۱۰ اسفند باز سونو میدم ب ...

انشالله که میچرخه ...منم طبیعی بودم... الان تو بارداری به افتادگی رحم دچار شدم میترسم نتونم دوباره طبیعی بیارم

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
آخه دکتر گفت رشد بچت خوبه اگ وزنش یکم دیگه هم اضافه شه نمیتونه دیگ بچرخه .. ۱۰ اسفند باز سونو میدم ب ...

شما چقد منی.انگار تاپیکت حرف منه.منم تو ۳۳ هفته و ۴ روز سونو دادم بچم بریچ بود.تو ۲۸ هفته هم بریچ بوده.دقیقا ده روزی میشه سمت راستم و استخون زیر سینم خیلی درد میکنه ک میگن چون ب پاست واسه همونه.زایمان اولم طبیعی بوده و الان دلم نمیخاد اینو سز بشم.ترجیح میدم طبیعی باشه اینم.الانم موندم چیکار کنم دکترم میگه پیاده روی کن شاید بچرخه ولی حرفی از آمپول ریه نزدن اصلا.ولی وزنش تو ۳۳ هفتگی ۲ کیلو بود.

ن آمپول

نمیدونم بخدا شوهرم خرید

شما چقد منی.انگار تاپیکت حرف منه.منم تو ۳۳ هفته و ۴ روز سونو دادم بچم بریچ بود.تو ۲۸ هفته هم بریچ بو ...

آره عزیزم منم سن سونو ۳۳هفته و ۱ روز بود .. بخدا منم همینو میگم یبار طبیعی زایمان کردم ایندفه هم سزارین شم دیگ بدنم نابود میشه خیلی نگرانم .. شما دکترتون گفته راه برو شاید چرخید ؟ پس چرا دکترم گف کلا استراحت کن ! فک کنم بخاطر کیسه آب گفته .. عزیزم چند هفته ای ؟

آره عزیزم منم سن سونو ۳۳هفته و ۱ روز بود .. بخدا منم همینو میگم یبار طبیعی زایمان کردم ایندفه هم سزا ...

من فردا میرم تو ۳۴ هفته.آره دکترم گفته با پیاده روی واسه خیلیا چرخیده از دیگرانم پرسیدم میگن درسته پیاده روی تاثیر داره 

وزنشم ۲۲۰۰ بود خوبه؟

چند هفته وزنش ۲۲۰۰بود من شنبه رفتم تو ۳۴هفته همه دردارم که گفتی دارم استراحت مطلقم درد واژن امونمو بریده فقط دارم روز شماری میکنم دو هفته هم بگزره برم تو نه ماه آمپول ریه هم تو۳۰هفته زدم دلدرد و انقباض دارم گاهی قرص میخورم تازه دو روزه دندون دردم به دردام اضافه شده😭از بس به پهلو خوابیدم کناره های رونم پوست گذاشته درد داره خیلی سختمه

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
چند هفته وزنش ۲۲۰۰بود من شنبه رفتم تو ۳۴هفته همه دردارم که گفتی دارم استراحت مطلقم درد واژن امونمو ب ...

۳۳ هفته و ۱ روز بود و وزنشم ۲کیلو ۲۰۰ بود ..‌ مگ ۳۴ هفته و دو روز هشت ماه تموم نمیشه ؟ 🤔

۳۳ هفته و ۱ روز بود و وزنشم ۲کیلو ۲۰۰ بود ..‌ مگ ۳۴ هفته و دو روز هشت ماه تموم نمیشه ؟ 🤔

من۳۲هفته۱۸۰۰ بود 

فک نکنم ،فکر کنم تو۳۶میریم تو نه ماه

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞