فردا هفته ۳۳ رو کلا تموم میکنم میرم تو ۳۴ دو روز پیش رفتم سونو گفت بچه ب پاست ینی سرش بالاس پاش پایینه ..زیر سینم و کمرم منو میکشه از بس ک درد میکنه اما دکتر گف بخاطر اینکه سرش بالاس درد داره طبیعه. بیشتر از یه هفتس ( نمیدونم کدومش بهتره بگم رحم یا واژن ) خیلی درد داره مخصوصا موقع خوابیدن اگ بخام این پهلو ب اون پلو شم صدای جیغم میره بالا یه دردی شبیه درد استخونه کلا از دست این درد آرامش ندارم . ن میزاره راه برم و نه هم با استراحت خوب میشه . بعد این دوسه روزیه ب رحمم فشار میاد انگار دستشویی دارم ( منظورم ادرار بود )میرم اما هیچی نیس . بنظرتون چرا اینجوری میشم کسی هم اینجوره شده یا ن .. اصلا اگ بچه الان ب دنیا بیاد چی ؟ سزارین میشم ؟ آخه سابقه زایمان زودرس دارم 😓 دکتر هم گفت احتمالش خیلی زیاده چون پاش پایینه احتمالش هس با پاش بزنه کیسه آبتو پاره کنه . لطفااا بکید اگ الان دنیا بیا چی میشع ؟؟؟
مادر بزرگم همیشه میگ ... هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه
من تو هفته ۳۰ زدم .. ب دکترت بگو بزن اگ خدایی نکرده زودرس شد مشکلی نداشته باشه
باشه عزیزم ممنون
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
آخه دکتر گفت رشد بچت خوبه اگ وزنش یکم دیگه هم اضافه شه نمیتونه دیگ بچرخه .. ۱۰ اسفند باز سونو میدم ب ...
شما چقد منی.انگار تاپیکت حرف منه.منم تو ۳۳ هفته و ۴ روز سونو دادم بچم بریچ بود.تو ۲۸ هفته هم بریچ بوده.دقیقا ده روزی میشه سمت راستم و استخون زیر سینم خیلی درد میکنه ک میگن چون ب پاست واسه همونه.زایمان اولم طبیعی بوده و الان دلم نمیخاد اینو سز بشم.ترجیح میدم طبیعی باشه اینم.الانم موندم چیکار کنم دکترم میگه پیاده روی کن شاید بچرخه ولی حرفی از آمپول ریه نزدن اصلا.ولی وزنش تو ۳۳ هفتگی ۲ کیلو بود.
شما چقد منی.انگار تاپیکت حرف منه.منم تو ۳۳ هفته و ۴ روز سونو دادم بچم بریچ بود.تو ۲۸ هفته هم بریچ بو ...
آره عزیزم منم سن سونو ۳۳هفته و ۱ روز بود .. بخدا منم همینو میگم یبار طبیعی زایمان کردم ایندفه هم سزارین شم دیگ بدنم نابود میشه خیلی نگرانم .. شما دکترتون گفته راه برو شاید چرخید ؟ پس چرا دکترم گف کلا استراحت کن ! فک کنم بخاطر کیسه آب گفته .. عزیزم چند هفته ای ؟
مادر بزرگم همیشه میگ ... هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه
چند هفته وزنش ۲۲۰۰بود من شنبه رفتم تو ۳۴هفته همه دردارم که گفتی دارم استراحت مطلقم درد واژن امونمو بریده فقط دارم روز شماری میکنم دو هفته هم بگزره برم تو نه ماه آمپول ریه هم تو۳۰هفته زدم دلدرد و انقباض دارم گاهی قرص میخورم تازه دو روزه دندون دردم به دردام اضافه شده😭از بس به پهلو خوابیدم کناره های رونم پوست گذاشته درد داره خیلی سختمه
خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
۳۳ هفته و ۱ روز بود و وزنشم ۲کیلو ۲۰۰ بود .. مگ ۳۴ هفته و دو روز هشت ماه تموم نمیشه ؟ 🤔
من۳۲هفته۱۸۰۰ بود
فک نکنم ،فکر کنم تو۳۶میریم تو نه ماه
خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞