2777
2789
عنوان

اونایی ک بچشون بریچ بوده

9885 بازدید | 58 پست

فردا هفته ۳۳ رو کلا تموم میکنم میرم تو ۳۴ دو روز پیش رفتم سونو گفت بچه ب پاست ینی سرش بالاس پاش پایینه ..زیر سینم و کمرم منو میکشه از بس ک درد میکنه اما دکتر گف بخاطر اینکه سرش بالاس درد داره طبیعه.  بیشتر از یه هفتس ( نمیدونم کدومش بهتره بگم رحم یا واژن ) خیلی درد داره مخصوصا موقع خوابیدن اگ بخام این پهلو ب اون پلو شم صدای جیغم میره بالا یه دردی شبیه درد استخونه کلا از دست این درد آرامش ندارم . ن میزاره راه برم و نه هم با استراحت خوب میشه . بعد این دوسه روزیه ب رحمم فشار میاد انگار دستشویی دارم ( منظورم ادرار بود )میرم اما هیچی نیس . بنظرتون چرا اینجوری میشم کسی هم اینجوره شده یا ن .. اصلا اگ بچه الان ب دنیا بیاد چی ؟ سزارین میشم ؟ آخه سابقه زایمان زودرس دارم 😓 دکتر هم گفت احتمالش خیلی زیاده چون پاش پایینه احتمالش هس با پاش بزنه کیسه آبتو پاره کنه . لطفااا بکید اگ الان دنیا بیا چی میشع ؟؟؟ 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آمپول ریه بزن استرس هم نداشته باش..بسپار به خدا

زدم تو هفته ۳۰ . وزنش ۲۲۰۰ بود خوبه یا نه

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

من بچه ام بریچ بود.هفته ۳۷ و که تموم کردم زایمان کردم یه امپول ریه هم زده بودن.چون هم خودم‌ اضافه وزن نداشتم تو بارداری و لاغر بودم هم بچه وزنی نداشت درشت نبود ۲۲۰۰ بود به دنیا اومد.من فقط لگد میزد از پایین بود قشنگ مشخص بود که پاش پایینه بیشتر پایین وول میخورد فقط تند تند دستشویی میرفتم اینایی که شما گفتی و نداشتم اصلا.زایمانمم سزارین بود

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
آمپولای ریه رو زدی؟

آره تو هفته ۳۰ زدم

وزنشم ۲۲۰۰ بود خوبه؟

منم بریچ بود پسرم خیلی اذیت شدم ولی هفت ماه مه بودم بخاطر خطر زایمان زودرس امپول ریه زدم .پسرم هفته 39با وزن 2500ب دنیا اومد

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و حاجت رواییم صلوات بفرستید😘😘😘
زدم تو هفته ۳۰ . وزنش ۲۲۰۰ بود خوبه یا نه

بله عزیزم خوبه..منم بچه اولم بریچ بود چرخید بعدش فک کنم همین هفته ها بودم

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.