فردا هفته ۳۳ رو کلا تموم میکنم میرم تو ۳۴ دو روز پیش رفتم سونو گفت بچه ب پاست ینی سرش بالاس پاش پایینه ..زیر سینم و کمرم منو میکشه از بس ک درد میکنه اما دکتر گف بخاطر اینکه سرش بالاس درد داره طبیعه. بیشتر از یه هفتس ( نمیدونم کدومش بهتره بگم رحم یا واژن ) خیلی درد داره مخصوصا موقع خوابیدن اگ بخام این پهلو ب اون پلو شم صدای جیغم میره بالا یه دردی شبیه درد استخونه کلا از دست این درد آرامش ندارم . ن میزاره راه برم و نه هم با استراحت خوب میشه . بعد این دوسه روزیه ب رحمم فشار میاد انگار دستشویی دارم ( منظورم ادرار بود )میرم اما هیچی نیس . بنظرتون چرا اینجوری میشم کسی هم اینجوره شده یا ن .. اصلا اگ بچه الان ب دنیا بیاد چی ؟ سزارین میشم ؟ آخه سابقه زایمان زودرس دارم 😓 دکتر هم گفت احتمالش خیلی زیاده چون پاش پایینه احتمالش هس با پاش بزنه کیسه آبتو پاره کنه . لطفااا بکید اگ الان دنیا بیا چی میشع ؟؟؟
مادر بزرگم همیشه میگ ... هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه
عزیزم تاریخ زایمانت برای کی زده ؟ سزارینی یا طبیعی
برا من زده یکی۲۲اسفند یکیم۲۸اسفند زایمانم طبیعیه شما چی؟
خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
عزیزم تاریخ زایمانت برای کی زده ؟ سزارینی یا طبیعی
دکتر منم گفت اگ لازم شد تک دوز تکرار میکنه باز درد واژن دارم شاید بزنه
خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
برا من زده یکی۲۲اسفند یکیم۲۸اسفند زایمانم طبیعیه شما چی؟
منم سونو غربالگری ۲۸ زده آنومالی ۲۷ زده دکتر هم تو کارتم ٫۱ ٫1 ۱۴۰۱ زده 😐 منم زایمان اول طبیعی بودم اما این یکی بریچه اگ بچرخه ک طبیعیم اما اگ نچرخه سزارینم دیگ 😥 خودمم از سزارین وحشت دارم
مادر بزرگم همیشه میگ ... هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه