2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 56 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۲۲ شما؟

شما خانواده شوهرت بچه نمیخان؟؟ 

ما که هی بهمون میگن چرا بچه نمیارید چرا بچه نمیارید 

من و شوهرمم هی الکی میگیم بچه نمیخایم فعلا 🥲😅

تازه اطرافیانم هم حاملن خواهر خودم و ۳ تا دیگه از فامیلامون 🥲

خیلی برات خوشحالم واقعا میشه گفت معجزست 🥺😍😍

دقیقا دکترم هم همینو گفت . گفت هر موقع میبینمت ایمان بخدا بیشتر میشه . من از اول بارداری هم دیابت گرفتم و انسولین تزریق میکردم خیلی اذیت شدم ولی خدا هم زحمتم رو بی جواب نزاشت . ولی شما خیلی شرایط خوبی دارین که سنتون کمه حداقل ذخیره تخمکتون اندازه هست. 

Ich berge mich in deiner Hand
دقیقا دکترم هم همینو گفت . گفت هر موقع میبینمت ایمان بخدا بیشتر میشه . من از اول بارداری هم دیابت گر ...

😍😍😍انشاالله معجزه ی خدا شامل حال ما هم بشه 

به خاطر همینه من تو این سن اقدامم چون میترسم هر چی سنم بیشتر شه بد تر شه 

شما خانواده شوهرت بچه نمیخان؟؟  ما که هی بهمون میگن چرا بچه نمیارید چرا بچه نمیارید  من ...

واای دقیقا مثل منی منو ۳ تا از فامیلای شوهرم باهم عروسی کردیم حالا اون دوتا حاملن ولی من نه هر بار که میرم تیکه مندازن همه حاملن بجز تو 

😍😍😍انشاالله معجزه ی خدا شامل حال ما هم بشه  به خاطر همینه من تو این سن اقدامم چون میترسم هر ...

خیلی کار خوبی کردی عزیزم . انشاالله هرچه زودتر فرزند صحیح و سلامت خدا به شما بده . اینکه پدرو مادر جوان باشند و فاصله سنیشون زیاد نباشه هم خیلی خوبه. من 7 سال هست ازدواج کردم ولی فکر نمیکردم اینقدر بچه دار شدن سخت باشه . الان حدود 3 ساله که از خدا فرزند خواستم که سومی شد. 

واای دقیقا مثل منی منو ۳ تا از فامیلای شوهرم باهم عروسی کردیم حالا اون دوتا حاملن ولی من نه هر بار ک ...

عزیزم کاری به حرفشون نداشته باش چون بیشتر استرس میگیری همش با خودت مرور کن که خدا بهترین زمان بهترین فرزند رو بهم میده. 

من بچه اولم رو که میخواستم سقط کنم .یکسال بود که یکی از بستگان خیلی نزدیکم دومین بچه رو بدنیا اورده بود و سنشم حدود 6 سالی از من کمتر بود حتی نزاشت من فرزندش رو در آغوش بگیرم . اونروز خیلی ناراحت شدم ولی بازم از خدا خواستم. منظورم اینه که به هیچی توجه نداشته باش که ناراحتت کنه دیگه از این رفتار آشنای من که بدتر نبود.

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792