2777
2789
عنوان

کیا دقیقا روز تخمک ازاد شده اقدام کردن بچتون چی بود دختر یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 48 پست
پسر

من روز ۱۳ و ۱۴ اقدام داشتم روز ۱۲ فولیکول ۲۰ و۲۲ داشتم

همون روزای اقدام آزاد شد

پسر میشه اگه خدا بخاد؟؟

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ربط داره

نمیدونم ، اینا همه احتماله اصلا قطعی نیس، تیره باشه میگن پسره ، ولی به نظرم بازم هرچی خواست خدا باشه همون میشه ، به این چیزا نیس، ولی شما اگه دوس داری پسر بشه انشالله که پسره ، انشالله اول سالم باشه

من که اعتقادی ندارم به این مسائل همش چرت و پرته اگه واقعا برات مهمه که به نظرم اینم کار اشتباهیه برو ای وی اف تعیین جنسیت کن ولی بسپاری بخدا بهتره ولی بقیه مسائل تغذیه و روز تخمکگذاری همش الکیه بیخود خودتو اسیر این مسائل نکن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
نمیدونم ، اینا همه احتماله اصلا قطعی نیس، تیره باشه میگن پسره ، ولی به نظرم بازم هرچی خواست خدا باشه ...

من زرد پررنگ پررنگه شبم برم دسشویی مثل ادرار ناشتاس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

من که اعتقادی ندارم به این مسائل همش چرت و پرته اگه واقعا برات مهمه که به نظرم اینم کار اشتباهیه برو ...

ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

منم دلم خیلی پسر میخوادهزینه ای وی اف چقدره؟

نمیدونم والا باید بپرسی دیگه حتما کمتر از ۵۰ تومن نیست فکر کنم بازم بپرس

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤