2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 56 پست
عزیزم‌کاریت ب حرف دکتر و من و بقیه نباشه امیدت فقط به خدا باشه...و من مطمعن خدا اجابت میکنه😍❤❤❤🙏🙏 ...

امیدم فقط به خداست انشاالله که این ماه جوابم بده و توی این اوضاع خوشحالم کنه🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییی عزیزم خدا براتون نگهش دارد انشاالله به یاری خدا و دعای شما جواب بگیرم این ماه 

حتما جواب میگیری. من شرایط خیلی خاصی داشتم عزیزم 2 فرزند سقط کرده بودم تو دو سال متوالی و امسال سال سوم بود و چندین دکتر بهم گفتند که فقط تخمک اهدا راه بچه دارشدنم هست چون 43 سالمه و کیفیت تخمکها هم پایینه ولی خدا کمکم کرد و از تخمک خودم باردارشدم. البته قرص فرتیل اید هم میخوردم تا کیفیت تخمکها بهتر شه.

Ich berge mich in deiner Hand
نه نگفت ماه قبلم روز ۱۴ رفتم امپول زدم بدون سونو 

اخه معمولا میگن بری سونو اندازه فولیکولت مناسب باشه امپول ازاد سازیو میزنن اگه اندازش خوب نباشه بزنی هم اثر نمیکنه منم ماه قبل بدون سونو زدم 

من یسالو نیمه اقدامم دوماهه با قرص و امپول اقدام کردم،سعی کن استرس و از خودت دور کنی بیخیال باشی زود ...

منم ۱۰ ماه که اقدامم و الان ۲ ماه هست که دارم با دارو درمان میکنم و اقدام میکنم