2777
2789
عنوان

یه سوال دانشگاهی

54 بازدید | 6 پست

کسی که از هنرستان وارد دانشگاه بشه برای رشته ی کامپیوتر ، دوسال کاردانی میخونه و برای کارشناسی ناپیوسته میشه وارد دانشگاه های سراسری مثل شهید بهشتی یا خواجه نصیر شد؟ حالا یا با کنکور یا بدون کنکور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمئنین؟پس اینایی که ناپیوسته میرن چجوری

بله. خودم خوندم خیلی سال پیش البته. فقط چند تا دانشگاه خوب داره. مثلا من دانشکده شریعتی تهران بودم که الان فکر کنم شده دانشگاه ملی مهارت

ناپیوسته هم میری دو سال میخونی. هم با کنکور داره هم بدون کنکور. دانشگاههای خوشو داره. اکثرا همونجایی که کاردانی داره یا غیرانتفاعی ها

بله. خودم خوندم خیلی سال پیش البته. فقط چند تا دانشگاه خوب داره. مثلا من دانشکده شریعتی تهران بودم ک ...

اها

اخه یه سریا واسه کارشناسی ناپیوسته میرن بعد از اون دو سال کاردانی

میرن مثلا این دانشگاه سراسری ها، کنکور میدن ظاهرا با بچه هایی که از ریاضی و تجربی و اینا اومدن

اهااخه یه سریا واسه کارشناسی ناپیوسته میرن بعد از اون دو سال کاردانیمیرن مثلا این دانشگاه سراسری ها، ...

اونایی که ریاضی. بودن یه وقتها وسط کارشناسی درس رو ول میکنن بعد مثلا کادرانی میدن بهشون. قدیمم کاردانی کامپیوتر از طریق ریاضی هم داشتیم. من خیلی همکلاسیام اینجوری بودن. ولی کارشناسی ناپیوسته تو دانشگاههای سراسری معروف نداشتیم. برای همینم رقابتمون خیلی سخت بود. البته الان غیرانتفاعی و ... دارن. خود اموزشکده ها هم کارشناسی ناپیوسته دارن برای همین راحتتر شده

من که تا حالا ندیدم این دانشگاهها کارشناسی ناپیوسته داشته باشه. حالا میتونید دفترچشو بگیرید ببینید کدوم دانشگاهها دارن

اونایی که ریاضی. بودن یه وقتها وسط کارشناسی درس رو ول میکنن بعد مثلا کادرانی میدن بهشون. قدیمم کاردا ...

اها مرسی

اخه یه سریا هنرستان بودن واسه همین پرسیدم مرسی بازم