ما دردمون از این چیزا گذشته من همه اینا گذروندم که دیگه به مرگ رسیدم .
نترس همه میمیرن بزار خودت با لذت بمیری نه اینطور فکرش رو از سرت دور کن شیطان اومده توی جلدت مواظب باش چون کسانی که خودکشی کنند تا گردن غرق در لجن هستند در آن دنیا شما فقط افسرده ای در مان شو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باور کن میگذره بعد ب خودت میخندی..... منم 3 ماه بی خونه بودم.. وسیله هام یه جا شوهرم یه جا خودم خونه ...
موضوع اینه ما توشهری هستیم که اینجا کسیو نداریم . یعنی هیچکس نداریم بگم وسیلهام میزارم اونجا یا کسی باشه بگم بچم چندساعت حتی نگه داره . ونمیدونی این وسط بی کسی چقدر سختتره
جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
موضوع اینه ما توشهری هستیم که اینجا کسیو نداریم . یعنی هیچکس نداریم بگم وسیلهام میزارم اونجا یا کسی ...
منظورم این بود ک هر شرایطی باشی اگر خودت بخوای قشنگ زندگی کنی و شاد باشی, هیچی نمیتونه جلوت رو بگیره.....با هر بهونه ای میخندی و شاد میشی..... اگرهم بخوای افسرده و غمگین باشی هیچکس نمیتونه شادت کنه.