2821
2789

منم بچه دارم اینقدر ناامیدم دیگه و خسته بارها فکرکردم برم گاز باز کنم کناربچم بخوابم باهم تموم شه . کاش دلم میشد تمومش میکردم . دعاکنید یکم جراتشو پیداکنم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واه ! آینده ات را بساز خودکشی یعنی چی در ضمن آینده واقعی آخرت گیباشد که با خود کشی خرابش میکنی دنیای  بچه ات را هم خراب میکنی تلاش کن به جای اینکه به بقیه نگاه کنی تلاش کن میگن در امور دنیایی به پایینتر از خودت نگاه کن در امور آخرتی به بالاتر از خودت نگاه کن *خود کشی یعنی چی خود کشی کار آدم های ضعیف و بی دین و ایمانه شما از محمد و آل محمد کمک بگیر در زندگی

منم بچه دارم اینقدر ناامیدم دیگه و خسته بارها فکرکردم برم گاز باز کنم کناربچم بخوابم باهم تموم شه . ...

به روان شناس مراجعه کن قرصی بهت میده حالت خوب میشه به این افکارت میخندی

منم بچه دارم اینقدر ناامیدم دیگه و خسته بارها فکرکردم برم گاز باز کنم کناربچم بخوابم باهم تموم شه . ...

گلم افسرده ای ک این فکرا رو میکنی..... دقت کن زیبایی ها رو ببین.... همین ک بچه داری و خیلیا ندارن.... با هم کیف کنید لذت ببرید پارک برید ..چرا با هم خفه شید!

به روان شناس مراجعه کن قرصی بهت میده حالت خوب میشه به این افکارت میخندی

عزیزم من اگه پول روانشناس داشتم به خودکشی فکرنمیکردم. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
گلم افسرده ای ک این فکرا رو میکنی..... دقت کن زیبایی ها رو ببین.... همین ک بچه داری و خیلیا ندارن... ...

شما نمیدونید چه حسیه .وقتی بچم از الان که ۴سالشه هرچی میخواد میگم نداریم نمیشه . دیشب تا وقتی بخوابه ناله کرد بریم برف بازی ماشین نداشتیم هی از پنجره نگاه میکرد . وخیلی حسرتای دیگه. من واقعا دلخوشی ندارم دیگه همینجور تایپ میکنم اشکم داره میاد .واقعا کم اوردم 

عزیزم من اگه پول روانشناس داشتم به خودکشی فکرنمیکردم. 

روانشناس کاری نمیکنه فقط حرف میزنه.... شما خودت باید فکر کنی.....هر سربالایی یه سرپایینی داری..... صبر نیازه... خودمم تو سربالایی هستم ولی دارم ب قله میرسم از بس صبوری کردم....... امیدوار باش همیشه اینطور نمیمونه..... روزای سخت زیادی رو گذروندی و بعدش همه چی خوب شده

روانشناس کاری نمیکنه فقط حرف میزنه.... شما خودت باید فکر کنی.....هر سربالایی یه سرپایینی داری..... ص ...

اما دیگه درست نمیشه مطمئنم. همیشه درست میشد ایندفعه دیگه تهشه هیچ امیدی نیست.