2777
2789
ما دردمون از این چیزا گذشته من همه اینا گذروندم که دیگه به مرگ رسیدم . 

نترس همه میمیرن بزار خودت با لذت بمیری نه اینطور فکرش رو از سرت دور کن شیطان اومده توی جلدت مواظب باش چون کسانی که خودکشی کنند تا گردن غرق در لجن هستند در آن دنیا شما فقط افسرده ای در مان شو

حالا اصلا تمام عمر بخوریین چه اشکال داره شاید نیاز مثل آدمی که دیابت داره یا چربی یا سرطان و باید هم ...

بله درسته حرف شما.....ولی آدم بتونه با فکر مثبت خودشو درست کنه خیلی بهتره تا قرص......

مثل دیابت ک پرهیز غذایی کنی بهتر از قرص هست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بچه دارم اینقدر ناامیدم دیگه و خسته بارها فکرکردم برم گاز باز کنم کناربچم بخوابم باهم تموم شه . ...

اگه یه وقت خدای نکرده بچت چون ریه هاش ضعیف تره مرد و تو موندی چی 

ببخشیدا میتونی خودت رو ببخشی

ما داریم همه چی ازدست میدیم این وسط نمیتونم واقعا به اینچیزا فکرکنم. بچم یطرف قرضو کرایه خونه . پول ...

نگاه میگن زنی روموقع بشناس ک بی پول باشی توزنی وبایدسیاست داشته باشی ودلگرم بچه وشوهرت باشی وروحیه بدی اگ اینجوری باشی بدترمیشه دعاکن وروحیه بده ب بچه وشوهرت.ک بفمه پشتش خالی نیست.میدونی چیه موقع ک زندگی زناشویی به مشکل بخوره برکت واتفاق خوب خونه هم ازخونتون میره خونه بی برکت میشه بدتروبدتر

باور کن میگذره بعد ب خودت میخندی..... منم 3 ماه بی خونه بودم.. وسیله هام یه جا شوهرم یه جا خودم خونه ...

موضوع اینه ما توشهری هستیم که اینجا کسیو نداریم . یعنی هیچکس نداریم بگم وسیلهام میزارم اونجا یا کسی باشه بگم بچم چندساعت حتی نگه داره . ونمیدونی این وسط بی کسی چقدر سختتره

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
نترس همه میمیرن بزار خودت با لذت بمیری نه اینطور فکرش رو از سرت دور کن شیطان اومده توی جلدت مواظب با ...

من الان هنوز جرات کافی ندارم اما قطعا وقتی دوماه دیگه بخوان وسیلهام بریزن توکوچه مرگو ترجیح میدم . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
موضوع اینه ما توشهری هستیم که اینجا کسیو نداریم . یعنی هیچکس نداریم بگم وسیلهام میزارم اونجا یا کسی ...

منظورم این بود ک هر شرایطی باشی اگر خودت بخوای قشنگ زندگی کنی و شاد باشی, هیچی نمیتونه جلوت رو بگیره.....با هر بهونه ای میخندی و شاد میشی..... اگرهم بخوای افسرده و غمگین باشی هیچکس نمیتونه شادت کنه.

اگه یه وقت خدای نکرده بچت چون ریه هاش ضعیف تره مرد و تو موندی چی  ببخشیدا میتونی خودت رو ببخشی

نه اونوقت جور دیگه عمل میکنم. اینجوری نمیشه مااینجا کسیو نداریم که سراغمون بگیره بدادمون برسه مطمئنم تا چندروز هیچکس نمیفهمه حتی

خویک محل پایین تربرید.قرض بگیرید

کسیو نداریم . خودم که هیچکس . شوهرمم فامیلاش شهردیگه هستن همشون اکثرا ندار داشتنم نمیدادن. فقط تونست ازیکیشون ۷۰۰ قرض کنه ماه پیش که نتونستیم پسش بدیم