2777
2789
عنوان

مزاحمت

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 45 پست
وابسته نشم ؟؟! من خیلی وقته وابسته شدم خیلی وقته ....

اشتباه کردی وابسته شدی؛

تا لحظه ای که با یه پسر عقد رسمی نخوندی بهش دلبسته و وابسته نشو؛

دیگه از خودت بهش اطلاعات نده چون ممکنه روزی با یکی از همون دخترای شهرشون با فشار خانواده اش ازدواج کنه و تو رو هم تهدید کنه اگر بخوای اقدامی انجام بدی اطلاعاتی که ازت داره رو به دیگران بگه؛

خیلی ها از وابسته شدن به دوست پسر آسیب دیدن تجربه دیگران رو استفاده کن و بیشتر از این از خودت و اطرافیانت بهش اطلاعات و عکس و فیلم نده تا وقتی که ازدواج کنید.

باهاش راجع به ازدواج هم صحبت کن؛

اگر کلا مخالف ازدواج یا ازدواج با تو بود همین الان باهاش کات کنی بهتره تا آینده که بیشتر بهش وابسته شدی

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی بگهه ؟ آخه من چیزی واسش که کم نزاشتم  شاید خواسته غیرتیم کنه  نمیدونم دارم دیوونه می ...

منظورم اینه پسرا زود خسته میشن زده میشن. ولی برای کات کردن و خارج شدن از رابطه بازی درمیارن و کاری میکنن طرف زده بشه

اشتباه کردی وابسته شدی؛ تا لحظه ای که با یه پسر عقد رسمی نخوندی بهش دلبسته و وابسته نشو؛ دیگه از خ ...

عزیزم در رابطه با ازدواج یه بار خودش بحثشو کشید وسط

من بهش گفتم اگه منو میخوای باید یه شغلی داشته باشی

22سالشه 

از وقتی که من اونجوری گفتم خیلی تلاش کرده 

از اون موقع تا حالا داره درس میخونه شبا تا 4صبح درس میخونه 

همشم بخاطر من 

میگه من دانشگاه پزشکی قبول شدم 

اون موقع میایم با خانواده که واسه خودم شی 

نمیدونم والا

اون روز میگفت یکی از رفیقام گفته یه دختره هست واست جورش کنم رل بزنید 

میگفت گفتم خودم متعهدم 

دوستش گفته بود وقتی از هم دورین فایده ای نداره الان مثلا چرا باهاش موندی نه همو میبینین نه چیزی

اینم گفته بود چون دوسش دارم چون شده کل زندگیم و یه روزی همه ی این دوریا رو جبران میکنیم 

منم حرفای دوستشو که فهمیدم بهش گفتم خب راست میگه رفیقت حق با اونه 

برو با یه دختر شهر خودتون رل بزن 

و تا پای تموم کردن رابطمون رفتم و خیلی هم جدی بودم 

شاید باورت نشه زنگ زد بهم گریه میکرد تروخدا این بحث مسخره رو تموم کن تو بری من نمیتونم نفس بکشم و تو بری زندگیمم میره و از این حرفا 

همش گریه میکرد 

منم تموم کردن خیلی واسم سخته خیلی

اون صدای بغض دارشو که شنیدم دیگه هیچکاری نتونستم کنمو باهمیم ...

منظورم اینه پسرا زود خسته میشن زده میشن. ولی برای کات کردن و خارج شدن از رابطه بازی درمیارن و کاری م ...

من بالا هم توضیح دادم 

بحثمون شد سرهمین چیزا 

بهش گفتم برو با یه دختر هم شهریت رل بزن 

تا پای تموم کردن رابطمونم رفتم

زنگ زد بهم گریه میکرد تروخدا  این بحث مسخره رو تموم کن 

میگفت تو دیدی یه نفر بدون نفسش زندگی کنه ؟پ

میگفت بری دیگه هیچی واسم نمیمونه 

میگفت مگه دوست داشتن الکیه 

التماسم میکرد که نرم 

منم وقتی اون صدای بغض دارشو شنیدم هیچ کاری نتونستم انجام بدمو باهمیم ...

نمیدونم  اما دوست //پسر من حتی وقتی تو خیابون راه میره سرشو بلند نمیکنه ببینه کی جلوشه  ...

سرشو بلند نمیکنه پس نمیبینه اون دختراییو که تو بهشون اعتماد نداریو.  وقتی بهشون اهمیت نده اونا دیگ چیکار میتونن بکنن 😑😐

سرشو بلند نمیکنه پس نمیبینه اون دختراییو که تو بهشون اعتماد نداریو.  وقتی بهشون اهمیت نده اونا ...

میگفت رفیقم تیکه انداخته 

اون رفیقشم بهش گفته بود که با من کات کنه و یه دختر از شهر خودشون واسش جور میکنه و رل بزنن 

که دوس ...پسرم گفته بود منو دوست داره و کسیو نمیخواد 

رفیقش به دوس..پسرم گفته بود شماره زنداداشمونو بده 

اینم نداده بود رفیق بیشعورشو خوب میشناسه 

منم دیروز یه جوری از زیر زبونش اسم پسره رو پرسیدم 

همش میگفت نری دایرکت دوستم 

منم گفتم یه بار دیگه تو رابطه ما سرک بکشه میرم دایرکتشو میشورمش

همش میگه حق نداری همچین کاری کنی

میگه همچین کاری کنی دیگه دورمنو خط بکش 

نمیدونم همش زیر سر اون رفیق بیشعورشه ....

میگفت رفیقم تیکه انداخته  اون رفیقشم بهش گفته بود که با من کات کنه و یه دختر از شهر خودشون واس ...

بش بگو انقد خاله زنک نباش

نیازی نیس هرکی هرچی میگه بزاری کف دست من

حرفی میزنن ک ب مذاقت خوش نمیاد اهمیت نده و پیگیرش نشو ب منم نگو، ک این بحثای الکی پلکی درس نشه

بش بگو انقد خاله زنک نباش نیازی نیس هرکی هرچی میگه بزاری کف دست من حرفی میزنن ک ب مذاقت خوش نمیاد ...

دقیقاا بهش گفتم 

گفت من دیگه غلط بکنم پیش تو همه چیو بگم 

عزیزم در رابطه با ازدواج یه بار خودش بحثشو کشید وسط من بهش گفتم اگه منو میخوای باید یه شغلی داشته ب ...

یعنی ۲۲ سالشه و پشت کنکوری هست؟

پزشکی لازم نیست همین که یه شغل معمولی داشته باشه روزی حلال دربیاره برای خواستگاری اومدن ات بسه؛

بالاخره تو پیشش نیستی تو همین سایت خیلی ها از ضربه هایی که از دوست پسرشون دیدن گفتن؛

ممکنه همه حرفایی که بهت میزنه دروغ باشه؛

ممکنه هم تو شهرشون با چند نفر باشه هم با تو؛

و فقط زبانی کلی دروغ به تو بگه که بهش مشکوک نشی؛

البته نمی‌گم حتما دروغ میگه بهت ولی میگم از تجربه دیگران درس بگیر و هیچ وقت بهش اعتماد کامل نکن  

اگرم اومد خواستگاری ات حتما باید خودت یا یه آدم مورد اعتماد ات بره شهرشون تحقیق؛

اگر همه حرفاش به تو دروغ بوده باشه و مردم اون شهر به مفاسد اخلاقی یا اعتیاد بشناسنش قبل ازدواج باید باهاش کات کنی  

من خودم خیلی راجع به همسرم تحقیق کردیم بعد عقد خوندیم و الانم دو تا بچه دارم؛ ولی خیلی از اطرافیانم با تحقیق کم یا با اعتماد بیهوده و بدون تحقیق رفتن سر زندگی و در عرض چند ماه یا چند سال کارشون به طلاق کشید.

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز