2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 139 پست
خودمم اینارو بارها تو ذهنم آوردم صیغه خوندن تو دو دقیقه اس اون میتونه پسرخالشو مجبور کنه این کارو بک ...

خدای جای حق نشسته 

تهمت به زن پاک دامن اصلا بی جواب نمیمونه 

تازه برگشتی ،حق طلاق هم کم چیزی نیست گرفتی ،برای همین طلاق اگه روندقانونی طی میکردی،خوارک‌چندسال میبود برووبیادادگاه

فعلابچه دارنشو وحواست جمع باشه 

دیدی اذیت میشی یااینکه تکرارکردراحت واسوده طلاق میگیری وضررنکردی دراصل

نه تا منو دید زد در گوشم گفت باورم نمیشه من دیگه واینستادم گفتم منم باورم نمیشه بهت اعتماد داشتم اوم ...

پس با این حرکت و این حرف یعنی با اون خانوم نبوده،،،،دیدن مادرت بعد این اتفاق بود و اینقدر سریع اتفاق افتاده ک اجازه تجزیه و تحلیل نداده ب طرف

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره شوهرم زنه رو مجبور کرد آورد صیغه نامشونو به من نشون داد اما واقعا برا خودمم سواله چطور وقتی اون ...

خب مشکل همینه که شما ضعف نسون دادی و سکوت کردی 

تو هم باید طلبکار میشدی که با یه زن اینجا چکار میکنی حتی اکه زنه صیغه باشه

تو هم بگو بهت شک دارم 

بزار اونم این حس بیگناه متهم شدن رو بچشه 

خودت تنهایی برو ک‌بدونی چکار کنی هم فراموش کنی و هم با خودت کنار بیایی ‌‌‌‌‌‌و‌هم با شوهرت چکار کنی، ...

اره حق به جانب و نفهمه کلا حرف تو کلش نمیره بیچاره خواهر شوهرم انقد باهاش حرف زده داد زده آدم نمیشه فقط گفته اگه دیدی داره بحثو میکشه جای دیگه یه زنگ بزن من خودمو برسونم باهاش دهن به دهن نشو اوایل برگشتم خیلی اذیت شدم حتی یه شب پا شدم برم اومدن باز نذاشتن

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍
نمیخواست از زندان بیاد بیرون خالش اومد به من التماس کرد من رضایت دادم سر همون رضایتم ناراحت بود اما ...

کاش میکفتی در صورت رضایت شوهرم رضایت میدم آخه کلن روزای حساسی هست و بود

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب مشکل همینه که شما ضعف نسون دادی و سکوت کردی  تو هم باید طلبکار میشدی که با یه زن اینجا چکار ...

میگم بهش میگه مشکلی نیست من مردم و تو زنی متاسفانه از لحاظ شعوری زیر صفره اگه زیر صفر نبود دعواهای مارو به پسر خاله احمقش نمیگفت

نمیخواست از زندان بیاد بیرون خالش اومد به من التماس کرد من رضایت دادم سر همون رضایتم ناراحت بود اما ...

خب اشتباه کردی رضایت دادی وقتی شوهرت راضی نبود

همون موقع باید میگفتی من رضایت میدم اگه همسرم اجازه بده

باید میزاشتی خانوادش میرفتن پیش خود شوهرت و ازش میخواستن کوتاه بیاد

خیلیییی اشتباه کردی اینجای کار

واس همین شوهرت شاکیه و میگه طرفداری اونو میکنی

منم بودم جای شوهرت شاکی میشدم و شاید فکر میکردم حسی به طرف داری که با اینکه داشته زندگیتو به هم میزده رضایت دادی بیاذ بیرون از زندادن

کاش میکفتی در صورت رضایت شوهرم رضایت میدم آخه کلن روزای حساسی هست و بود

من الان ۸ماهه نخوابیدم به اون حق میدم به خودم حق میدم به همه حق میدم همش میترسم انگار چشمم ترسیده فک میکنم همه میخوان توطئه کنن میخوان زندگی خراب کنن هی به خواهرشوهرم اونروز میگفتم میدونم این زندگی تموم میشه من نمیتونم اونام بیچاره ها دیگه کاری نمونده نکنن با خانواده خالشون کلا قطع رابطه کردن دلم برا مادرشوهرم میسوزه به خواهرش خیلی وابسته بود اما میگه فدا سرت 

میگم بهش میگه مشکلی نیست من مردم و تو زنی متاسفانه از لحاظ شعوری زیر صفره اگه زیر صفر نبود دعواهای م ...

عزیزم فراموش کن میدونم خیلی سخته .حرف پسرخالشم زد بگو خوددانی هرکاری میخوای بکن .فقط تو خونه یادآوری نکن وتمام .

ولی طلاق نگیر .ادامه بده .خداهم کمکت میکنه 

۲۱.۳.۰۱شروع
خب اشتباه کردی رضایت دادی وقتی شوهرت راضی نبود همون موقع باید میگفتی من رضایت میدم اگه همسرم اجازه ...

نه واقعا چه حسی جز تنفر دارم عامل رضایت من پدر شوهرم و مادر خودم و مادر اون آقا شدن مامانم گفت تموم کن همینجا شوهرمم اون موقعه اصلا نمیومد بگه رضایت نده یا بده منم رضایت دادم چیزی نگفت بعدا دیوونه شد یادش افتاد

من شرطم این بود بریم پیش مشاور گفت نه من دلیلی نمیبینم بریم پیش مشاور ما باهم خوبیم مامانم اینام گفت ...

وقتی شوهرت بهت تهمت ناروا زده بود حق نداره پررو بهت بگه لزومی نمیبینم بریم مشاوره

تو باید در اون موقعیت شرط و‌شروط تعیین میکردی

باید میگفتی یا میریم پیش مشاور

یا من با مرد سست عنصر دهن بین تو یه خونه نمیام 

نباید به همین راحتی میرفتی سر خونه زندگیت 

اینجوری متوجه بزرگی گندی که زده نشده

واسه همینه که بجای اینکه تو طلبکار باشی اون طلبکاره 

اره حق به جانب و نفهمه کلا حرف تو کلش نمیره بیچاره خواهر شوهرم انقد باهاش حرف زده داد زده آدم نمیشه ...

عزیز دلم آروم باش و سعی کن دهن ب دهن نشی هم مرده و هم‌پرو و هم ب غرور ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌واموند اش بر خورده ک یک دستی خورده،،،تو حق طلاق داری ‌‌وطرف هم محکوم پس بازنده نیستی ،و می‌تونی هر وقت سختت بود بری پس عجله نکن،ولی اصلا بچه نیار تا همه چی درست بشه،ارتباط خودت رو با خدا زیاد کن،،،نماز بخون و با خدا حرف بزن و ازش بخواه ک ب دلت آرامش بده و زندگیت رو اروم کنه و شوهرت رو عاقل   و بدون خدا خیلی بزرگه و واقعا دست اونه،،،،و‌ شوهرتم درک‌کن اونم ب غرورش بر خورده و براش سخته پس بزار اونم خودشو هر جور دوست داره اروم‌کنه،،،خودت زنک بزن مشاوره تلفنی و کمک‌بخواه رایگانه و از خونه زنگ بزن تو گوگل بزن شمارش میاد،،،،بگو‌ چطور فراموش کنم ،