2777
2789
عنوان

همسرم

1302 بازدید | 139 پست

هیچ وقت نخواستم خیلی مسائل زندگیمو تو سایت بازگو کنم اما امشب واقعا حس کردم راهنمایی لازم دارم.  من و همسرم ۷سال ازدواج کردیم و فعلا بچه نداریم .از روز اول ازدواجمون یکی از فامیلای نزدیک همسرم که آقا هم بودن با ما رفت و آمد داشتن بیرون و مسافرت میومدن من به دلیل اینکه پدر مادر خودم جدا شدن خیلی ترس دارم از همه چی بعضی اوقات شوهرم با جمعشون میرفت بیرون جواب اینا نمیداد گفته بود میتونم به ایشون زنگ بزنم همین زنگا شد اول ماجرا هر بار که از شوهرم میشنید ما بحثمون شده به من پیام میداد و بد شوهرمو میگفت منم همیشه ماجرارو به شوهرم میگفتم حتی چندباری بلاکش کردم اما هی این موضوعا ادامه داشت تا اوایل امسال

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍

خب؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

که سر یه موضوع و پیامی من به همسرم شک کردم خواستم پیگیرش بشم تو جمعشون شوهرم گفته بود که خانومم بد تو پی منه این جرقه شد برت حرکت این آقا یه روز عصر به من زنگ زد گفت که شوهرت کلید خونه مجردی منو گرفته منم روم نشد بگم نه برو و زندگیتو نجات بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با مامانم رفتم به آدرسی که این آقا داد رفتم درو زندم دیدم شوهرمو یه خانوم تو خونن اصلا شوهرم اجازه صحبت به من نداد یکی خوابوند در گوشم

من با مامانم رفتم به آدرسی که این آقا داد رفتم درو زندم دیدم شوهرمو یه خانوم تو خونن اصلا شوهرم اجاز ...

عزیزم،،،چه شوهر پروریی داشتی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

منم شوکه فقط تونستم از اونجا در بیام اومدم پایین مامانم گفت جلو در که بودم فلانی اومد رفت تو ماشینش یعنی خودشم اینجا بوده گفتم من بالا فقط شوهرمو با یه زن دیدم هیچی نمیخچام باور کتم

بعدش که بحث به طلاق و شکایت من کشید دیدم شوهرم رو من شکایت کرده برا رابطه نامشروع با وکیلم حرف زدم اون به شوهرم زنگ زده بود که بیاد دفتر و دلیل این حرکتو بگه

وا شوهرت چقد ببخشیو بی غیرت بوده نرفته یقش رو بگیره اصلا اونرار کجا میدونست شما دعوا کردین باهم  ...

بعضی مردا مثل زنا بین خودشون راجب همه چی حرف میزنن.دوستای شوهرم راجب روابط جنسیشون هم پیش هم حرف میزدن زندگیشون کف خونه ما بود از شوهرم خواستم رابطشو باهاشون قطع کنه

بعضی مردا مثل زنا بین خودشون راجب همه چی حرف میزنن.دوستای شوهرم راجب روابط جنسیشون هم پیش هم حرف میز ...

وای چه به بد،،،

اینم اومده بود گفته بود اون روز اون آقا بهش زنگ زده بود گفته بود من پا پیچشم و میخوام باهاش دوست بشم اگه میخواد حرفشو باور کنه بیاد خونه مجردی اون آقا چون من قراره برم اونجا

بعدش که بحث به طلاق و شکایت من کشید دیدم شوهرم رو من شکایت کرده برا رابطه نامشروع با وکیلم حرف زدم ا ...

عجیبه به جا تو بزنیس نباید میومدی بیرون میرفتی تو ببینی زنه کیه چرا تنهان

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌