2777
2789
عنوان

چرا بچه اوردم

8333 بازدید | 191 پست

که الان آرزوم مرگ باشه

که بیماری اعصاب گرفته باشم که آرزوم باشه بیفتم گوشه بیمارستان فقط تنها باشم فقط بتونم راحت به سقف نگاه کنم و صدای کسی تو سرم نباشه

چرا این غلطو کردم خدایا

چرا از خستگی زیاد باید فکر خودکشی تو سرم باشه از دست بچه هام

خدا نجاتم بده

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

عزیزم چقد خسته ای چندتا بچه داری چنسالشونه

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مثل تو بودم تا چهارسالگی پسرم اصلا حسی بهش نداشتم فقط مسئولیت بود و اعصاب خوردی نگو افسردگی بعد از زایمان بود حتما حتما حتما روانپزشک مراجعه کن اگر تشخیص بده که به قرص نیاز داری برات تجویز میکنه راحت میشی

عزیزم چقد خسته ای چندتا بچه داری چنسالشونه

خیلی کم آوردم

هیچ آرزویی ندارم جز مرگ 😭😭

دلم میخواد ۵ دقیقه صداشون نباشه آرامش بگیرم

۹ و ۲/۵ ساله ان

عزیزم هممون خیلی خسته ایم بخدا منم از صبح ک بیدار میشم یه سره میگم نکنید بشینید همونزنید اما جونم میره براشون سختترین کار دنیا بچه داریا تازه من دوتاشون پسرن اصلا گوش نمیدن ب حرف

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

خیلی کم آوردم هیچ آرزویی ندارم جز مرگ 😭😭دلم میخواد ۵ دقیقه صداشون نباشه آرامش بگیرم ۹ و ۲/۵ ساله ا ...

خدانکنه کمکی نداری چندساعت نگهشون دارن استراحت کنی

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

منم مثل تو بودم تا چهارسالگی پسرم اصلا حسی بهش نداشتم فقط مسئولیت بود و اعصاب خوردی نگو افسردگی بعد ...

نمیخوام قرص بخورم بی حال و بیخیال بیفتم همونجا که زندگیم از کنترلم خارج شه

از طرفی مطمئنم دست به خودکشی میزنم

خیلی کم آوردم هیچ آرزویی ندارم جز مرگ 😭😭دلم میخواد ۵ دقیقه صداشون نباشه آرامش بگیرم ۹ و ۲/۵ ساله ا ...

پسر هستن؟؟

تمام میشه این روزا از من ۶ سال و ۲۰ ماهه هستن دهنم سرویس شده هیچ کسی هم ندارم کمکم کنه

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

خدانکنه کمکی نداری چندساعت نگهشون دارن استراحت کنی

نه هیشکی نیست همسرم از ۱ ظهر میره سرکار تا ۱ شب

صبحام خوابه و اگه خرید باشه و کاری بیرون باشه انجام میده

هیچکسو نداریم شهر غریبیم خانوادم و خانوادش اینجا نیستن

حال تو رو دارم . دو تا پسر حرف گوش نکن دارم .بسیار شیطون و دائم کار خطرناک میکنن همو میزنن.... منم دلم سکوت مطلق میخواد. ضعف اعصاب دارم از دستشون دعواشونم میکنم و داد میزنم سرشون دو ثانیه جواب میده بعد خودمم خیلی پشیمون میشم اصلاً نمیتونم برای خودم برنامه داشته باشم کاملاً وقتم پر کردن