2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 139 پست
عزیزم فراموش کن میدونم خیلی سخته .حرف پسرخالشم زد بگو خوددانی هرکاری میخوای بکن .فقط تو خونه یادآوری ...

امروز رفتیم بانک شهر ما خیلی کوچیکه یهو زنی که تو اون خونه بودو دیدم من نفهمیدم با چه حالی از بانک در اومدم بیرون بعد فک کن تو اون حالم اینم شروع کرد همه باید تاوان بدن هی حرف نزدم هی گفت هی گفت اومدم خونه الان قهرم باهاش اینجوریم میکنم نمیدونه ناراحتم فک میکنه چون گفته میخوان تاوان بدن من به طرفداری از اونا ناراحتم اصلا یه وضع خیلی خرابیه

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍
نه واقعا چه حسی جز تنفر دارم عامل رضایت من پدر شوهرم و مادر خودم و مادر اون آقا شدن مامانم گفت تموم ...

خب باید خودت ازش میپرسیدی

نباید میزاشتی اتیش زیر خاکستر بمونه عزیزم

من میفهمم از اون ادم متنفری و حقم داری ولی کاش نظر شوهرتم میپرسیدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اشتباه کردی رضایت دادی وقتی شوهرت راضی نبود همون موقع باید میگفتی من رضایت میدم اگه همسرم اجازه ...

اره نبایذ به کسی که زندگیتونو اینجوری از هم پاشید و باعث‌شد به تو تهمت ناموسی بخوره رضایت میدادی

به غیرت شوهرت بر خورده 

عزیز دلم آروم باش و سعی کن دهن ب دهن نشی هم مرده و هم‌پرو و هم ب غرور ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌واموند اش بر خورده ...

مرسی شما خیلی خوب راهنمایی میکنین از اول تاپیک خرفاتون خیلی قشنگ بود ممنونم از اینکه وقت گذاشتین برا درد و دلم

خب باید خودت ازش میپرسیدی نباید میزاشتی اتیش زیر خاکستر بمونه عزیزم من میفهمم از اون ادم متنفری و ...

من تو شرایط خیلی بدی بودم از یه طرف خوب پدر شوهرم اومدو گفت پسر من مخالفتی نداره من پافشاری کردم که نمیتونم رضایت بدم خانواده خودم گفتن میخوای اسمتون بیوفته به زبونا ما آبرو داریم رفتمو رضایت دادم الان نمیدونم از رضایته ناراحته از چی ناراحته اما هر چیه اونم مثل من نمیتونه باخودش کنار بیاد ما خیلی سخت بهم رسیدیم حیف زندگیمون بود که اینجوری بشه

امروز رفتیم بانک شهر ما خیلی کوچیکه یهو زنی که تو اون خونه بودو دیدم من نفهمیدم با چه حالی از بانک د ...

عزیزم خب اشتباه میکنی وقتی شوهرت اینجوری میگه باید جوابشو بدی و خیلی رک بگی من وقتی یاد اون روزا میوفتم حالم بد میشه از اینکه ناحق چه کردن در حقم و اصلااا نمیخوام یاداوری بشه برام تا همسرتم بفهمه مشکل چیه اخه

مغزش خرابه عزیزم . ایشون بزرگی کردن ک رضایت دادن

کلا بالا رو داده اجاره نمیخواد بفهمه کسی که یار غارش بود به زنش نظر داشته ادعاش میشه خیلی زرنگه نمیخواد بغهمه رو دست خورده خیلیم بد رو دست خورده 

مرسی شما خیلی خوب راهنمایی میکنین از اول تاپیک خرفاتون خیلی قشنگ بود ممنونم از اینکه وقت گذاشتین برا ...

ب نظرم اگه چیزی گفت بگو من همرو با گناه بی گناه سپردم ب خدا ،نه خاطر اونا ب خاطر آرامش خودم،،،اپن دنیا خدا بین همه ی ما حکم کنه،،اون دنیا بر عکس این دنیا هر کی هر کی نیست،تو هم هر جور راحتی برو‌ب خودت آرامش بده با کشتن اون با دوتا با متلک ب من با حرف زدن در مورد اون‌روز،،من دیگه نه حرفی در مورد اون روز میزنم و نه علاقه ب شنیدن دارم،،میخوام فراموش کنم می‌خوام زندگی کنم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم خب اشتباه میکنی وقتی شوهرت اینجوری میگه باید جوابشو بدی و خیلی رک بگی من وقتی یاد اون روزا میو ...

یه سری گفت گفتم نمیخوام یادم بیوفته چی شد به کجا رسیدیم من همه چیو فراموش کردم حتی اون تاریخو پاک کردم از ذهنم گفت چی تو گذشته بوده که نمیخوای یادت بیوفته رسما بعد اینهمه دوندگی منو اثبات خودم باز حرف خودشو میزنه

ب نظرم اگه چیزی گفت بگو من همرو با گناه بی گناه سپردم ب خدا ،نه خاطر اونا ب خاطر آرامش خودم،،،اپن دن ...

باورتوم میشه همه اینارو گفتم امشب واقعا کم آوردم بهش گفتم تو میگی من گناه کارم من دیگه کاری نمیتونم برا اثبات خودم بکنم بزار خدا بین ما حکم کنه اما میدونی بعد این همه زخم ازش دوسش دارم میترسم نتونیم باهم کنار بیایم میترسم جداشیم 

من تو شرایط خیلی بدی بودم از یه طرف خوب پدر شوهرم اومدو گفت پسر من مخالفتی نداره من پافشاری کردم که ...

عزیزم زندگیی که به قول خودت به سختی بهش رسیدی نباید راحت از دستش بدی

من اول فکر کردم شوهرت گندی زده ولی وقتی حتی حق طلاقم داده تا برگردی خب دوستت داره شکر خدا

اگه اون بهت شک کرده و تهمت زده شما هم بهش شک کردی و فقط نتونستی بری با این عنوان شکایت کنی ازش پس تا اینجا یک یک مساوی هستید

همونطور که تو از تهمتی که بهت زده شده ناراحتی خب همسرتم ناراحته هم از تهمتی که بهش زده شده و هم از بازیی که از رفیق صمیمیش خورده که مثل برادر بوده براش و بعدم طرف داره راست راست جلوش میگرده

واقعااا شرایط سختیه به نظر من جفتتون بد ضربه خوردید از خودی ولی باید بتونید زندگیتونو جمع کنید تا دشمن شاد نشید

اون ادم دقیقا قصدش جدا کردنتون بوده و اگه خدای نکرده جدا بشید وحتی رابطتون سرد باشه اونو به هدفش زسوندید

من جات بودم نمیزاشتم طرف به هدفش برسه و اینقدر با شوهرم خوشبخت زندگی میکردم که اون طرف از حرص سکته کنه

یه سری گفت گفتم نمیخوام یادم بیوفته چی شد به کجا رسیدیم من همه چیو فراموش کردم حتی اون تاریخو پاک کر ...

ببین خبر نداری کههه اخه

شاید طرف چیزای دیگه هم به دروغ راجع به خودش و شما به شوهرت گفته که اینجور شوهرتو به هم ریخته و فکر میکنه شاید چیزی هست این وسط که ازش بیخبره