هیچ وقت نخواستم خیلی مسائل زندگیمو تو سایت بازگو کنم اما امشب واقعا حس کردم راهنمایی لازم دارم. من و همسرم ۷سال ازدواج کردیم و فعلا بچه نداریم .از روز اول ازدواجمون یکی از فامیلای نزدیک همسرم که آقا هم بودن با ما رفت و آمد داشتن بیرون و مسافرت میومدن من به دلیل اینکه پدر مادر خودم جدا شدن خیلی ترس دارم از همه چی بعضی اوقات شوهرم با جمعشون میرفت بیرون جواب اینا نمیداد گفته بود میتونم به ایشون زنگ بزنم همین زنگا شد اول ماجرا هر بار که از شوهرم میشنید ما بحثمون شده به من پیام میداد و بد شوهرمو میگفت منم همیشه ماجرارو به شوهرم میگفتم حتی چندباری بلاکش کردم اما هی این موضوعا ادامه داشت تا اوایل امسال
بگو بهش انس بی غیرتی که دوستات رو وارد زندگی مون میکنی ابن همه میگن دوست هاتون رو چه زن چه مرد به خ ...
منم دردم همینه میگم من بارها به تو گفتم این مرد پا پیچ منه تو هر بار گفتی فامیله نمیشه کاری کرد تو بلاکش کن من بلاک کردم اون باز پیام داد هیچ کاری نکرد برا حل این مشکل تهشم به من گفت هرزه اصلا نمیتونم مثل سابق شم همش حس میکنم به چشم بد بهم نگا میکنه 😔
زنه که زن صیغه ای اون آقا بود هیچی زد و خورد کردن الان هی میشینه میگه یا من اونو میکشم یه روز یا من ...
بهتره چیزی نگی و خودت تنهایی یا هر دو برید مشاوره و سعی کن اکه چیزی گفت اصلا نظر ندی چون اون هنوز حضم نکرده قضیه رو،،،خوبع بچه نداری،،،زمان حل میکنه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
دوستش نبود پسر خالش بود گفته بود موقعه ای که به من شماره داده شوهرم قصدشون این بوده من با اون دوست شم اما شوهرم از من خوشش اومده و با من ازدواج کرده و من احمق از همه جا بی خبر بودم
بهتره چیزی نگی و خودت تنهایی یا هر دو برید مشاوره و سعی کن اکه چیزی گفت اصلا نظر ندی چون اون هنوز حض ...
همش خواهر شوهرام میگن نمیتونه به پاکی تو شک کنه ما داداشمونو نمیگیم پاک اما من جای تو قسم میخورم تو پاکی حتی قبل اثبات همه چی خواهر شوهرم و مادر شوهرم همش میگفتن دروغه ما میدونیم اما شوهرم همچنان یه چیزایی تو سرشه نمیدونم با این حساب موندن من تو این زندگی درسته؟
دوستش نبود پسر خالش بود گفته بود موقعه ای که به من شماره داده شوهرم قصدشون این بوده من با اون دوست ش ...
ب نظرم اون فقط ب غیرتش بر خورده ولی تو دلت شکسته،،،،برای تو خیلی سخته ببین نمیتونی الکی عمرت رو با دروغ و وانمود کردن بگذرونی برو مشاوره تا حالا بدتر نشه سعی کنید فراموش کنید و کنار بیایید ولی اکه سخته ادامه نده نزار بچه وارد این دنیاتون بشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من شماره نگرفتم من رفته بودم خرید از شوهرم مغازه آرایشی داره بعد یه جنس خواستم گفت ندارم شمارتو بده اومد بگن بیا ببر ما مشتری شوهرم بودیم منم شمارمو دادم نگو اون جنسو داشته با بهونه خواسته شماره منو بگیره تا با اون دوست شم اما وسط خودش بهم پیام داد و بلافاصله اومد خواستگاریم من از همه اینا بی اطلاع بودم