2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 139 پست
و خودشم با دوس دخترش اومده بود و به شوهرم گفته بود زنت باعث این شده که بین ما خراب بشه میخوام دوس دخ ...

باورکن همه ی اینارووکیل یادش داده ،بگه وداستانه

خیانت کارهمه رومثل خودش میبینه 

باخودش میگه ،اگه رابطه نداره چطورخونه مجردیشوبلده  

همیشه یه خانم میاوردن ومشارکتی باهاش بودن

اینبارمردک ،قرارومدارگذاشته وشوهرت تنهاگذاشته ،فقط بخاطر مچ گیری شوهرت توسط تو!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو به‌ش انس بی غیرتی که دوستات رو وارد زندگی مون میکنی ابن همه میگن دوست هاتون رو چه زن چه مرد به خ ...

منم دردم همینه میگم من بارها به تو گفتم این مرد پا پیچ منه تو هر بار گفتی فامیله نمیشه کاری کرد تو بلاکش کن من بلاک کردم اون باز پیام داد هیچ کاری نکرد برا حل این مشکل تهشم به من گفت هرزه اصلا نمیتونم مثل سابق شم همش حس میکنم به چشم بد بهم نگا میکنه 😔

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍
زنه که زن صیغه ای اون آقا بود هیچی زد و خورد کردن الان هی میشینه میگه یا من اونو میکشم یه روز یا من ...

بهتره چیزی نگی و خودت تنهایی یا هر دو برید مشاوره و سعی کن اکه چیزی گفت اصلا نظر ندی چون اون هنوز حضم نکرده قضیه رو،،،خوبع بچه نداری،،،زمان حل می‌کنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دقیقا منم میخواستم همینو بپرسم

دوستش نبود پسر خالش بود گفته بود موقعه ای که به من شماره داده شوهرم قصدشون این بوده من با اون دوست شم اما شوهرم از من خوشش اومده و با من ازدواج کرده و من احمق از همه جا بی خبر بودم

دوستش نبود پسر خالش بود گفته بود موقعه ای که به من شماره داده شوهرم قصدشون این بوده من با اون دوست ش ...

یعنی چی تو از شوهرت شماره گرفتی یا از پسر خاله ش 

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌
بهتره چیزی نگی و خودت تنهایی یا هر دو برید مشاوره و سعی کن اکه چیزی گفت اصلا نظر ندی چون اون هنوز حض ...

همش خواهر شوهرام میگن نمیتونه به پاکی تو شک کنه ما داداشمونو نمیگیم پاک اما من جای تو قسم میخورم تو پاکی حتی قبل اثبات همه چی خواهر شوهرم و مادر شوهرم همش میگفتن دروغه ما میدونیم اما شوهرم همچنان یه چیزایی تو سرشه نمیدونم با این حساب موندن من تو این زندگی درسته؟

دوستش نبود پسر خالش بود گفته بود موقعه ای که به من شماره داده شوهرم قصدشون این بوده من با اون دوست ش ...

این اصلااا درست نیست گلم دروغه به نظرم

چون اگه شوهرت میدونست طرف از تو خوشش میومده نمیزاشت به هیچ طریقی بهت پیام بده و حتی رابطه خودشو باهاش محدودتر میکرد

ب نظرم اون فقط ب غیرتش بر خورده ولی تو دلت شکسته،،،،برای تو خیلی سخته ببین نمی‌تونی الکی عمرت رو با دروغ و وانمود کردن بگذرونی برو مشاوره تا حالا بدتر نشه سعی کنید فراموش کنید و کنار بیایید ولی اکه سخته ادامه نده نزار بچه وارد این دنیاتون بشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یعنی چی تو از شوهرت شماره گرفتی یا از پسر خاله ش 

من شماره نگرفتم من رفته بودم خرید از شوهرم مغازه آرایشی داره بعد یه جنس خواستم گفت ندارم شمارتو بده اومد بگن بیا ببر ما مشتری شوهرم بودیم منم شمارمو دادم نگو اون جنسو داشته با بهونه خواسته شماره منو بگیره تا با اون دوست شم اما وسط خودش بهم پیام داد و بلافاصله اومد خواستگاریم من از همه اینا بی اطلاع بودم