2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

1048 بازدید | 64 پست

دوستان شوهرم یه ماهی هست که میگه هر کی خونه پدر و مادر خودش بره. مشکل اینجاست خونه پدر و مادر اون میریم یه روز می مونیم. خونه شون روستاست. خونه پدر و مادر من کلا فقط برا سه ساعت میریم و برمی گردیم. قبلش هم همیشه یه بهونه ای میاره که دیرتر بشه. بعد خانواده اون اصلا اهل رفت و آمد نیستن و دعوت نمی کنن ما رو. بعد من خواهرم ما رو دعوت می کنه و ما هم دعوتش می کنیم. حالا میگه خونه خواهرت نریم. هر کس هم خونه پدر و مادر خودش بره. یه ماهی هست که نمیاد. نمی دونم چه کار کنم. لطفا راهنماییم کنید. کسی بوده این ت مشکل داشته باشه یا از اطرافیان تون بودن و کاری کرده باشن درست شده باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم این موضوع از نظر مشاوره مشکلی نداره شما نمیتونی مجبور کنی باهات بیاد ولی میتونی نری باهاش ولی خب ببین دلیل این رفتار چیه شاید موضوعی باعث ناراحتیش شده بهتره بپرسی ک دلیلش چیه

نمی دونمحس می کنم می خواد تنبیهم کنهچون خواهرش همش تو زندگی مون دخالت می کنه و با هم خیلی خوب نیستیم

نه ربطی به هم ندارن

اول دلیلشو خیلی اروم ازش بپرس اگه دلیلش منطقی بود انجام بده اگه راه حل داشت حلش کنید این نیست که اون امر کنه هر کی خونه پدر مادر خودش بره توام بگی چشم

خب مشکلش چیه با پدرومادرشما؟

نمی دونم

حس می کنم می خواد من تنبیه کنه

چون با خواهرش با هم خیلی خوب نیستیم چون همه اش تو زندگی مون دخالت می کنه و خانواده اش خیلی اهل رفت و آمد نیستن

عزیزم این موضوع از نظر مشاوره مشکلی نداره شما نمیتونی مجبور کنی باهات بیاد ولی میتونی نری باهاش ولی ...

اگه چیزی باعث ناراحتی کسی شده باشه منم که حق دارم

چون خانواده ام همه اش احترامش نگه می دارن

خونه پدر و مادرش هم یه روز میرم ولی اون خونه پدر و مادر من برای سه ساعت زورش میاد

خانواده اش هم چون اهل رفت و آمد نیستن زورش میاد با خواهرم رفت و آمد کنیم