2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3363 بازدید | 134 پست
نه عزیزم، اتفاقا اصلا اینطور نیست که همه ی مردا نخوان با خانواده ی همسر رفت و آمد کنن. اتفاقا یه سری ...

آره حسادت می کنه با خانواده ی من رفت و آمد داشته باشیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرطور که قلق شوهرت رو میدونی بی توجهی ،سرد شدن ،..حتی قهر کردن ..چون این موضوع واقعا مهمه ،شوهر شما ...

فعلا به تماساش و رفتاراش بی توجهی کردم

نمی دونم چی بشه

نه عزیزم کار درست کردی ، زندگی با لج و لجبازی خراب میشه.شوهرت وقتی گذشت تو رو ببینه کمکم یاد میگیره

امیدوارم

می ترسم فکر کنه من کوتاه میام عادتش بشه و همین روش پیش بگیره

اسی آب پاکی رو بریزم دستت تو سلامت روان داری دلت رفت و آمد و بگو بخند و تفریح میخواد دوست داری باجناق ها باهم خوش باشن و باهم برید تفریح دوست داری خونه خانواده شوهر بری ولی نکته اصلی اینجاست شوهرت سلامت روان نداره اهل رفت و آمد نیست دوست نداره تو بری خونه پدر و مادرش البته اینو از حرفات فهمیدم میخوای حال دلت خوب باشه این شرایط رو بپذیر اشکال نداره خانواده ات رو در جریان بزار مثلا به خواهرت بگو خواهری بیا باهم بریم بیرون ولی شوهرم نمیاد یا برو خونه پدر و مادرت زیاد بمون از صبح تا شب ولی مشکل تو اینه که هنوز تو رویا هستی فکر کردی شوهرت نرماله و میخوای بهش بچسبی اسی بخدا دلت از حرفام نشکنه منم شوهرم خیلی داغونه سلامت روان نداره بخدا وقتی مجرد بودم فکر میکردم همه مردها خوبن الان فهمیدم درصد کمی سلامت روان دارن .

عزیزم من تمام این مشکلات از سر گذروندیم

خیلی سخته خواستی بیا پی وی بهت بگم چکار کردم

اینجا میترسم شناسایی بشم

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

شما با خواهر و برادرت هم رفت و آمد نمی کنید؟ من میگه با خواهرتم رفت و آمد نکنیم

حتی با خواهر زاده هاش قطع رابطه داریم

اخه سر یه موضوعی هم من و هم خواهرم که جاری هم میشیم قطع رابطه کردیم باشون

حتی با خواهر زاده هاش قطع رابطه داریم اخه سر یه موضوعی هم من و هم خواهرم که جاری هم میشیم قطع رابطه ...

این که با خواهر زاده های شوهرتون قطع رابطه این شوهرتون مخالفش نیست؟ به خاطرش لج کرده باشه بگه منم خونه پدر و مادر شما نمیام

این که با خواهر زاده های شوهرتون قطع رابطه این شوهرتون مخالفش نیست؟ به خاطرش لج کرده باشه بگه منم خو ...

کلن خونه خانوادم نمیات ن خونه خواهرام ن برادرام ن خونه پدرم برا همین منم کم کم قطع رابطه کردم البته برا یه مسعله ای هم هست

ولی بخدا خیلی راضیم اومدنش بدرد هیچی نمیخوره همون که نیات خیلی بهتره

کلن خونه خانوادم نمیات ن خونه خواهرام ن برادرام ن خونه پدرم برا همین منم کم کم قطع رابطه کردم البته ...

ولی من خیلی ناراحتم

دوست دارم با خانواده ام رفت و آمد داشته باشم