2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3363 بازدید | 134 پست
من این مشکل رو داشتم چقدر میری چقدر میان،دوس ندارم بیام اونجا شامالان من با پسرم صبح میریم غروب برمی ...

آره دقیقا همینه

رفت و آمدتون خونه خواهر برادر خودتون چه طوره الان؟ یا پدر شوهر، خواهر شوهر و جاری؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره دقیقا همینهرفت و آمدتون خونه خواهر برادر خودتون چه طوره الان؟ یا پدر شوهر، خواهر شوهر و جاری؟

خونه ی پدرمادرش فقط مناسبتها میرم مثل خودش

خونه ی داداشاش هم نمیرم چون خودشم مایل نیست بره،اگر دعوتی باشه میرم

یه مدت ولش کن سربه سرش نذار ببین چی میشه

مادر همسرم جلوی پسراش با ما عروساگرم میگیره پسراش نباشه سیخ داغمون میکنه

توام جلوی همسرت با خواهرش گرم بگیر ببینه تو مشکلی نداری باهاش

خونه ی پدرمادرش فقط مناسبتها میرم مثل خودشخونه ی داداشاش هم نمیرم چون خودشم مایل نیست بره،اگر دعوتی ...

من خواهرمم دعوت کنه قبول نمی کنه

حالا جالبش اینه هفته قبلش می گفت با خواهرت اینا نریم بیرون ولی هفته بعدش می گفت با مامانم بریم بیرون که من قبول کردم. اینجا رو منم باید قبول نمی کردم به نظرتون که درست بشه؟

چه قدر بد آخه

چرا این مردا انقدر مریضن

اصلا باورم نمیشه انقدر حسود و بد ذات

چی بگم آخه. وقتی میری خونه مادرش اینا باهات خوب هستن؟ میگم نکنه مادره میگه بهش تنها بیاد

این خواهرش بهش می گفت که زنت نبر

بعد باباش هم یه بار یه مناسبتی بود فکر کرد مثلا من نذارم شوهرم بیاد گفت اگه نخواستی بیای تو برو خونه پدر مادرت، پسرمم بیاد اینجا

یه بار شوهرم این بحث جلوی مامانش کرد

خونه دایی شوهرم تهرانه، مادر شوهرم می گفت آره داییتم بعضی وقتها زن داییت با خودش نمیاره

انگار می خوان بهش خط بدن همش وگرنه شوهرم این طوری نمی گفت

بهتر تو راحت و تنها برو خونتون و اونام بیان اصلا نه بهش اسرار کم نه چیزی بگو. خونه پدر اونم راحت بر ...

من برم خونه پدر مادرش ولی اون نیاد خونه پدر مادرم خیالش راحت نمیشه؟

مثلا دو هفته پیش دامادمون به ما گفت بریم سمتی ولی شوهرم قبول نکرد ولی این هفته جمعه شوهرم گفت مامانم و ببریم سمتی من قبول کردم کار درست کردم یا منم قبول نمی کردم؟

دعوت کردن برو خونه ی خواهر و پدرمادرت هم یه مدت برو بعدش خودش پیشنهاد میده بریم

امیدارم درست بشه

خیلی ناراحتم واقعا

خونه پدر و مادرش چه طور؟ باهاش برم؟ مثلا هر هفته میره بهش بگم منم میام یا هیچی نگم؟

به نظرتون مثلا پیشنهاد دامادمون برای بیرون رفتن رو قبول نکرده بود، منم پیشنهاد شوهرم برای اینکه مامانش ببریم بیرون نباید قبول می کردم؟

این خواهرش بهش می گفت که زنت نبربعد باباش هم یه بار یه مناسبتی بود فکر کرد مثلا من نذارم شوهرم بیاد ...

همون دیگه بهش یاد میدن. اینا دوست دارن پسرشون تنها بیاد که حرفای خاله زنگی بزنن. اون موقع که مجرد بودم یه موردی برام اومد که گفت اگه من تنها برم خونه مادرم ناراحت میشی. گفتم مگه میشه. گفت مگه میخوای همیشه باهام بیای .icon

عزیزم موضوع مشخصه مشاور نمیخات شوهر اسی میخات با خانواده اسی رفت اومد نکنه ولی باخانوادش رفت وامد با ...

نه عزیزم، اتفاقا اصلا اینطور نیست که همه ی مردا نخوان با خانواده ی همسر رفت و آمد کنن. اتفاقا یه سریاشون از اونور بوم میفتن و خانواده ی خودشون رو کنار میذارن و میچسبن به خانواده ی همسر!! (ضمن اینکه در تمام مردای متاهل اطرافم حتی یک مورد هم اینطور مردی ندیدم)

مشکل همسر اسی حسادته، از اینکه خانواده ی خودش رفت و آمد نمیکنن،نمیتونه تحمل کنه خانواده ی همسرش،اینطور نیستن!! ایشون نرمال نیست. بلد نیست که باید برای کسی ارزش قائل شه و احترام بذاره که اون طرف هم همینطور باشه

ابن مشکلات اکثرا با مشاوره حل میشن، نه با جنگ و دعوا!

چون شخص سوم و بی طرفی چیزی که باید تو خانواده و از مادر و پدر یاد میگرفت رو بهش یاد میده

چه جوری تحت فشار بذارم

هرطور که قلق شوهرت رو میدونی

بی توجهی ،سرد شدن ،..حتی قهر کردن ..چون این موضوع واقعا مهمه ،شوهر شما باید بدونه که اولویت زندگیش همسرشه نه خواهر!

بگو مشاوره رفتن هیچ ضرری برای ما نداره ، فقط باعث بهتر شدن روابط ما میشه

من برم خونه پدر مادرش ولی اون نیاد خونه پدر مادرم خیالش راحت نمیشه؟ مثلا دو هفته پیش دامادمون به ما ...

نه عزیزم کار درست کردی ، زندگی با لج و لجبازی خراب میشه.

شوهرت وقتی گذشت تو رو ببینه کمکم یاد میگیره