2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3363 بازدید | 134 پست
من خواهر شوهر ندارم ولی مادرش اندازه همشون اذیتم میکنه اوایل ازدواجم که میخواستم قط ارتباط کنم همسرم ...

ما ۱ سال و نیم حدود ۲ ساله ازدواج کردیم

من خواهر شوهرم جلوی خودم بهم بی احترامی می کنه حرف نمیزنه. شوهرم می چسبه بهش. با شوهرم پشت سرم دو تایی حرف می زنن و هر چی دوست داره میگه

من برم تو گوشی میگه چرا رفتی تو گوشی

حالا اگه می گفتم دعوت می کنن خونه شون نریم که دیگه هیچی اصلا. حالا این کار نکردم برعکس شده شوهرم میگه تو به خواهر من بی احترامی می کنی

هر کس با خانواده خودش

جالبیش اینجاست اونا اصلا ما رو دعوت نمی کنن.

دو هفته پیش دامادمون به ما گفت جمعه بریم سمتی شوهرم قبول نکرد. به من گفت با خواهرتم رفت و آمد نداشته باشیم. بعد جمعه این هفته شوهرم می گفتم با مامان خودش بریم سمتی. اون با خودمون ببریم من هیچی نگفتیم که تو هفته پیش این کار کردی. قبول کردم. نمی دونم کارم درست بود یا نه ولی اگه یه درصد از کارای خانواده اون و خواهرش رو خانواده من کرده بودن شوهرم تا الان صد بار قطع ارتباط کرده بود.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چی میتونم بگم. تاحالا دلیل این رفتارشو گفته؟

حسادت می کنه که با خانواده من رفت و آمد داشته باشیم

تازه خونه پدر مادر اون یه روز کامل میریم

خونه پدر مادر من کلا سه ساعت میریم برمیگردیم

شوهر من برعکسه میگه هیشکی خونه پدرمادرش نره😂

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
ما ۱ سال و نیم حدود ۲ ساله ازدواج کردیممن خواهر شوهرم جلوی خودم بهم بی احترامی می کنه حرف نمیزنه. شو ...

ببین صد در صد بخاطر اینکه تو نمیری اونم اونجوری میکنه

هنوز تازه ازدواج کردی وقت خیلی میبره تا شوهرت پخته شه

من این مشکل رو داشتم چقدر میری چقدر میان،دوس ندارم بیام اونجا شام

الان من با پسرم صبح میریم غروب برمیگردیم،حالا هم هی میگه بریم اونجا شام

گفتم اونموقع میگفتی نمیام حالا میگی بریم؟

فقط سالی سه چهار بار شاید برم شام که اونم بیاد

لج نکنم یعنی خونه مادر شوهر پدر شوهرم به نظرتون برم یا نه؟ مثلا به شوهرم بگم منم میام

نه نرو خونه اونا

منظورم این بود که بهش گیر نده بیا خونه پدرم

خودت برو خونه پدرت خونه پدر شوهرم نرو

از واژه های پرو کسی ،کانفیگ ، عمان، ناو ، غنی سازی ،توافق ،موشک ،کانال ۱۲ ،سال بعد ، ۴۰۴ متنفرم ....

شوهرا انواع مختلف دارن هر کدوم یه جورندیوونه نشیم خوبه

😂😂واقعا

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
ببین صد در صد بخاطر اینکه تو نمیری اونم اونجوری میکنه هنوز تازه ازدواج کردی وقت خیلی میبره تا شوهرت ...

پس به نظرتون خودم خونه پدر مادرم برم و با خواهرمم خواستم رفت و آمد داشته باشم با خودش برم بیرون

خونه پدر شوهر مادر شوهر هم به شوهرم نگم میام؟ خونه جاری و خواهر شوهر اگه دعوت کردن نرم؟

بهتر تو راحت و تنها برو خونتون و اونام بیان اصلا نه بهش اسرار کم نه چیزی بگو. خونه پدر اونم راحت برو

یه مدت که دید عین خیالت نیست. درست میشه فقط بحث نکن که لج میکنه

مردا هرچی روی هر چیزی حساس بشی بدتر لج میکنن

پس به نظرتون خودم خونه پدر مادرم برم و با خواهرمم خواستم رفت و آمد داشته باشم با خودش برم بیرونخونه ...

دعوت کردن برو

خونه ی خواهر و پدرمادرت هم یه مدت برو بعدش خودش پیشنهاد میده بریم