2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3363 بازدید | 134 پست
شوهرت نبر خودت پدرت چه بهتر هرکه بره خونه پدر خودش رفتنش خونه خانوادت چه فایده ای داره خودت برو خوش ...

شما با خواهر و برادرت هم رفت و آمد نمی کنید؟

من میگه با خواهرتم رفت و آمد نکنیم

عزیزم موضوع مشخصه مشاور نمیخات شوهر اسی میخات با خانواده اسی رفت اومد نکنه ولی باخانوادش رفت وامد با ...

آره

ولی شوهر من با خانواده خودش هم رفت و آمد نیست چون دعوت نمی کنن به خاطر همین خیالش راحته تازه اگه دعوت کنن هم سالی یه بار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه میشد حرفای شوهرتونم شنید بهتر میشد قضاوت کرد. الان قطعا شما همه چیو از دید خودت تعریف کردی. الان ...

باید موقعی که سرحاله و حالش خوبه با زبون خوش بپرسی دلیل اینکه این حرفو زدی چیه؟ دلیلو از زبون خودش بشنوی نه اینکه خودت هزار و یک فکر ک خیال کنی خودتو آزار بدی

عزیزم بخاطر خواهر برادر زندگیتو زهر نکنخدای نکرده طلاق بگیریاولین نفر همینا سرکوفت میزنن بهتدفعات رف ...

فعلا دارم هفته ای یه بار بدون شوهرم میرم و ظهر هم تا اون نیامده برمی گردم خونه

اونجا نهار هم نمی خورم

اونم یه روز تو هفته میره و شب برمی گرده

من با خواهرش مشکلی نداشتم

اون همش به من بی احترامی می کنه و به شوهرم پیام می ده پشت سر من حرف می زنه و حتی اسم من صدا نمی زنه

داخل خونه هم اصلا من پشت سر هیچ کدوم از خانواده همسرم حرف نمی زنم

نه عزیزم اینطوری نیستاسی با خواهرشوهرش رابطه ندارهانتظار داره همسرش با خواهرزنش بره مسافرتخودش با کا ...

شما میگید من چه کار کنم آخه

به خدا هر کاری بوده انجام دادم

می رفتیم خونه مامان باباش می گفت تو چرا نمی شینی باهاشون بگی بخندی الان همین کار انجام میدم

جاریم و برادر شوهرم طبقه بالای خونه مادر شوهرمه به زور میان پیش ما ولی خواهر شوهرم بیاد همش پیششن تازه جاریم مراسم عقدمم می خواست به خاطر دیر اومدنش خراب کنه هیچی بهش نگفتم همش باهاش خوش رفتاری می کنم

آخرین باری هم که دعوت کرده زمان عقدم بوده حالا من با خانواده ام رفت و آمد نداشته باشم به خاطر اونا

بشین قشنگ باهاش صحبت کن بگو دوس دارم باهم بریم خونه پدرم بدون تو بهم خوش نمیگذره

امیدوارم درست بشه

باورت نمیشه خواهرم ما رو دعوت کرده بود شوهرم قبول نمی کرد به خواهرش گفته بود من قبول نکردم بریم خونه خواهر زنم و زنم افسرده شده و می خندید

باید موقعی که سرحاله و حالش خوبه با زبون خوش بپرسی دلیل اینکه این حرفو زدی چیه؟ دلیلو از زبون خودش ب ...

آره خیلی ناراحتم واقعا

شوهرم ذاتش خیلی بده واقعا

هر چی میکشم از دست دهن بینی شوهرم و دخالت های خواهرشه

خودتون بدون شوهراتون رفت و آمد کنید اسی ببخشید جسارت میکنم احساس میکنم از اینایی هستی که فقط دوست دا ...

آره دوست دارم با شوهرم باشم

چون دلم می خواد مهمونی برم یا مهمونی بگیرم که بدون شوهرم نمیشه

یا مثلا تعطیلات میشه با خواهرم و دامادمون بریم یه سمتی بعضی وقتا

نمیشه زورش کرد مرد گنده رو. اخه چرا اینجور میکنه. مگه غیر احترام از طرف خانواده شما چیز دیگه ای هم د ...

نمی دونم واقعا

همیشه خانواده ام احترامش نگه داشتن

اسمش بدون آقا صدا نمی زنن

باید چه کار کرد نمی دونم

نه نمیمونم منم مثل شما میرفتم حالا چیزی که گفتم امتحان کن ضرر نداره

شما خونه پدر شوهر مادر شوهر و خواهر برادر هم نمی رفتی اون مدت؟

مثلا اگه خواهر شوهر، جاری یا خواهر برادر خودتون هم دعوت می کردن چه طور؟

شما خونه پدر شوهر مادر شوهر و خواهر برادر هم نمی رفتی اون مدت؟مثلا اگه خواهر شوهر، جاری یا خواهر برا ...

من خواهر شوهر ندارم ولی مادرش اندازه همشون اذیتم میکنه اوایل ازدواجم که میخواستم قط ارتباط کنم همسرم متقابل قط ارتباط کرد بعددید من اصلا نمیگم بیا خودش دوباره اومد

الان بعد ۱۰ سال خداروشکر خودش متوجه شده که مادرش چیه

یسال کامله که نرفتم با اینکه همسایه دیوار به دیواریم چند ساله ازدواج کردی؟