2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3363 بازدید | 134 پست
وقتی اهل رفت وآمدن نیستند خوب عادت کرده شده شخصیتش منم شوهرم بخاطر رفتارش توخانوادهام نمیبرم ولی تو ...

رفتارش چطوریه مگه

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه ،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمی دونمحس می کنم می خواد تنبیهم کنهچون خواهرش همش تو زندگی مون دخالت می کنه و با هم خیلی خوب نیستیم

خب تلافی میکنه

پیش خودش خودخوری میکنه

خواهر من جایی تو زندگیمون نداره

خواهرزنم میاد خونه ام

اشتباهه البته

ولی بعضیا این اخلاقتو دارن

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

اگه میشد حرفای شوهرتونم شنید بهتر میشد قضاوت کرد. الان قطعا شما همه چیو از دید خودت تعریف کردی. الان شاید از دید اون خواهر شمام دخالت میکنه. اما خب خودتون قبول ندارید اینو. یا از دید اون خواهر خودش خوبه ولی شما قبول ندارید.

شوهرت نبر خودت پدرت چه بهتر هرکه بره خونه پدر خودش

رفتنش خونه خانوادت چه فایده ای داره

خودت برو خوش بگذرون اوردیش باخودت. با عبوسی و بداخلاقی نشسته کنارت که چی

منم ن میرم خونه مادرش ن اون میات خونه پدرم

خیلی هم راضیم چون نمیخام حتی یه زره چیزی از خانوادم بدونه چون خودشم اینو میخات

اسی همسر شما حتما به مشاوره نیاز داره ..اصلا رفتار نرمالی نداره

عزیزم موضوع مشخصه مشاور نمیخات

شوهر اسی میخات با خانواده اسی رفت اومد نکنه ولی باخانوادش رفت وامد باشه

همه شوهرا اینجورن پدرکشتگی دارن با خانواده همسر

همه بد خودش و خانوادش خوب

مشاور هم لازم نیست اونی که کجه کجه درست هم نمیشه

عزیزم بخاطر خواهر برادر زندگیتو زهر نکن

خدای نکرده طلاق بگیری

اولین نفر همینا سرکوفت میزنن بهت

دفعات رفتن به خونه بابا تو زیاد کن

اصلا هرروز برو

بزار احساس کنه خوشحال تری

چیزی از دست ندادی

به زندگی خودت برس

راستی عزیزم تو با خواهر اون ارتباط نمیگیری

اونم دوست نداره خواهر تو رو تحمل کنه

مساوی شدین باهم

ببین چه سخته دیگه

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

عزیزم موضوع مشخصه مشاور نمیخات شوهر اسی میخات با خانواده اسی رفت اومد نکنه ولی باخانوادش رفت وامد با ...

نه عزیزم اینطوری نیست

اسی با خواهرشوهرش رابطه نداره

انتظار داره همسرش با خواهرزنش بره مسافرت

خودش با کاراش همسرش و حساس کرده

حالا بماند که شوهرش هم به کم خاله زنکه

باید تحت فشارش بذاری که بیادبراش توضیح بده ،چیزی که میگه و میخواد عادی و عرف و نرمال نیست..و به همین ...

بهش گفتم

اولاش می رفتیم خونه پدر مادرش بهونه می آورد تو مثل رفتاری که با پدر و مادرت داری با پدر و مادر من نداری

حالا من هر جور اون گفته دارم رفتار می کنم

خودش هم بارها گفته

ولی مشکلم با خواهرش فرق داره

من پیاماش با خواهرش دیدم که چه قدر با شوهرم پشت سر من حرف زدن و من مسخره کردن بعد شوهرم رفت به خواهرش گفت بعد من با خواهرش خوب رفتار می کردم در ظاهر ولی اون به من بی احترامی می کرد حالا اینا به کنار آخرین بار من خانواده اش دعوت کردم ولی اونا ما رو دعوت نمی کنن تقصیر من چیه آخه

شایدحسادت میکنه ک خانواده خودش مث خونواده تونیستن

آره حسادت می کنه

من الان حدود یه ساله که راجعه به خانواده اش اصلا بدشون نمیگم ولی خواهرش همش تو زندگیم دخالت داره

الانم شوهرم داره این طوری میگه

آره حسادت می کنهمن الان حدود یه ساله که راجعه به خانواده اش اصلا بدشون نمیگم ولی خواهرش همش تو زندگی ...

بشین قشنگ باهاش صحبت کن بگو دوس دارم باهم بریم خونه پدرم بدون تو بهم خوش نمیگذره

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
خب تلافی میکنهپیش خودش خودخوری میکنهخواهر من جایی تو زندگیمون ندارهخواهرزنم میاد خونه ام اشتباهه الب ...

خواهرش درست رفتار کنه خب

حتی خواهرش بعد پاگشا عروسی یه بارم دعوت نکرده ما رو

به شوهرم گفتم هر کس ما رو دعوت کرد میریم ما هم دعوت شون می کنیم

تقصیر من چیه که اونا اهل رفت و آمد نیستن

شوهرمم خیالش راحته که چیزی برا از دست دادن نداره از طرف خانواده اش حالا می خواد با خانواده منم رفت و آمد نشه

تازه خونه پدر و مادرش همش من اصرار می کردم که منم میام بعد گفته بود التماسم می کنه بیاد خونه مامان و باباش

حالا بعد این که گفت هر کس خونه پدر و مادر خودش

یه ماهی هست که منم چیزی نمیگم

ولی خیلی ناراحتم

داره خونه خواهرمم قطع ارتباط می کنه

اگه میشد حرفای شوهرتونم شنید بهتر میشد قضاوت کرد. الان قطعا شما همه چیو از دید خودت تعریف کردی. الان ...

من اصلا با خواهرم راجع به زندگی مون تعریف نمی کنم ولی من پیامای شوهرم با خواهرش دیدم که راجع به همه چیز زندگی مون به خواهرش گفته بود و اونم چه قدر بهش خط داده بود

آره با این وجود به قول شما فکر می کنه خواهرش خیلی خوبه ولی من هیچ وقت نگفتم با خانواده ات رفت و آمد نمی کنم

گفتم هر وقت دعوت کردن میریم