2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3363 بازدید | 134 پست
وقتی اهل رفت وآمدن نیستند خوب عادت کرده شده شخصیتش منم شوهرم بخاطر رفتارش توخانوادهام نمیبرم ولی تو ...

آخه این طوری نمیشه که

من دوست دارم با خانواده ام رفت و آمد داشته باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب نیاد خودت برو هروقت دوست داشتی خودتو محتاج اون نشون نده

خودم محتاج نشون ندادم ولی یک ساله هر وقت خواهرم ما رو دعوت کرده یا ما دعوتش کردیم کلی بحث پیش آورده الان هم میگه رفت و آمد نکنیم

نمی تونم با خواهرم رفت و آمد نداشته باشم چون خودش خواهر و برادرش ما رو دعوت نمی کنن

به نظر من ولش کن اصلا نگو بریم خونه بابات میری دیر بیا کلی خوش بگذرون بعد یه مدت درست میشه تجربشو دا ...

جدا درست شد؟

با رفت و آمد خونه خواهر و برادر هم همچنین تجربه ای داشتی و درست شده باشه؟

بنظرم بازم بجای ناراحتی بشین با ارامش بپرس بگو بیا مشکلو حل کنیم چرا نسبت ب خونواده من اینحوری هستی ...

دلیل الکی میاره ولی من می فهمم مشکلش چیه

نمی دونم درست میشه یا نه

خودم محتاج نشون ندادم ولی یک ساله هر وقت خواهرم ما رو دعوت کرده یا ما دعوتش کردیم کلی بحث پیش آورده ...

خودتون بدون شوهراتون رفت و آمد کنید اسی ببخشید جسارت میکنم احساس میکنم از اینایی هستی که فقط دوست داری کنار شوهرت باشی آخه اگر این شوهر مرد بود تو رو نمی رنجوند فکر نکن فقط برای تو میگم خودم با خانواده ام بدون شوهرم رفت و آمد میکنم والله اعصابم آرومتره ولی اگر شما همش دوست داری کنار شوهرت باشی اون دیگه من راه حلش رو نمیدونم

ای انقد جوابشو نده بهونه گیره

آخه تا چه قدر جوابش ندم

الان میگه خونه پدر و مادرم یه روز بریم میگم باشه

دوباره تعطیلات میشه میگه دو روز بریم میگم نه ناراحت میشه

اره تو اطرافیانم دیدم. هر کی خونه پدر مادر خودش میرفت. دیگه بچه هاشونم بزرگ شده بودن

از همین می ترسم عادتش بشه

تا آخر درست نشدن یعنی؟

مهمونی ها رو چه کار می کردن؟

شاید شوهرتم زیاداهل رفت وامدنیست

چرا با خانواده خودش باشه خیلی هم دوست داره

اونا ما رو اصلا دعوت نمی کنن

آخرین بار من اونا رو دعوت کردم حالا دیده خواهرم دعوت کردم میگه خانواده منم دعوت کنیم

یا دامادمون پیام داده بریم یه سمتی قبول نکرده بعد هفته بعدش میگه مامانمم ببریم یه سمتی

خوهرش تو زندگی تون مداخله میکنه؟ خودت مدیریت کن.مردا حوصله ندارن بدگویی خونواده شون و بشنون .اگه مسا ...

الان اصلا چند ماهه راجع به خانواده اش هیچی نمیگم. با خواهرشم هر روز تماس داره اصلا به روش نمیارم ولی شوهرم خودش انگار همش دنبال بهونه است