2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3363 بازدید | 134 پست
منم تحمل رفتن به خونه پدر شوهر ندارم.ی ساعتم برم متلک و چرت و پرتشونو میگن

منم دوست ندارم برم ولی یه روز میرم حالا برعکسه اون میگه هر کی خونه پدر و مادر خودش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه چیزی باعث ناراحتی کسی شده باشه منم که حق دارمچون خانواده ام همه اش احترامش نگه می دارنخونه پدر و ...

بنظرم بازم بجای ناراحتی بشین با ارامش بپرس بگو بیا مشکلو حل کنیم چرا نسبت ب خونواده من اینحوری هستی اگر دلیل منطقی داشت ک حل میکنید اگر نداشت ک اون موقع توم مثل خودش رفتار کن

نمی دونمحس می کنم می خواد من تنبیه کنهچون با خواهرش با هم خیلی خوب نیستیم چون همه اش تو زندگی مون دخ ...

شاید شوهرتم زیاداهل رفت وامدنیست

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

خوهرش تو زندگی تون مداخله میکنه؟ خودت مدیریت کن.مردا حوصله ندارن بدگویی خونواده شون و بشنون .

اگه مساله جدی شده اصلا ضعف نشون نده . فعلا خودت تنها برو . نقطه ضعف نده دستش

خب مشکلش چیه با پدرومادرشما؟

حس می کنم می خواد من تنبیه کنه

چون با خواهرش با هم خیلی خوب نیستیم چون همه اش تو زندگی مون دخالت می کنه و خانواده اش خیلی اهل رفت و آمد نیستن

وا !!!! چرا از رفت و آمد فراریه؟

حس می کنم می خواد من تنبیه کنه

چون با خواهرش با هم خیلی خوب نیستیم چون همه اش تو زندگی مون دخالت می کنه و خانواده اش خیلی اهل رفت و آمد نیستن

اسی هیچ وقت توی چیزی اصرار نکن تو برو خونه پدر و مادرت حالشو ببر اونم بره خونه پدر و مادرش چه اصراری ...

همین کار انجام دادم اما خیلی ناراحتم

میگه خونه خواهرتم نریم

نه ربطی به هم ندارناول دلیلشو خیلی اروم ازش بپرس اگه دلیلش منطقی بود انجام بده اگه راه حل داشت حلش ک ...

غیر از این موضوعات دلیل دیگه ای نداره اصلا

با رفت و آمد خونه خواهرم هم حسودی می کنه

چون خواهرش و داداشش ما رو دعوت نمی کنن و خونه شون نمیریم

منم دوست ندارم برم ولی یه روز میرم حالا برعکسه اون میگه هر کی خونه پدر و مادر خودش

اسی یک سوال دلیل ات چیه که دوست داری شوهرت بیاد خونه پدر و مادرت . شوهر من خونه مامانم نمیره من راضی و خوشحالم آخه وجودش دردی رو دوا نمیکنه .