2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاشق نشدم که دقیق بدونم تا جایی که شنیدم عشق به معنی افراط افراط در دوست داشتن وجوری که ادم کر کور میشه هیچ بدی از طرف مقابلش نمیبینه فقط خوبیاشو میبینه  شاید این بهترین تعریف از عشق باشه 

مردانگی جنسیت سرش نمیشه انسانیت که نداشته باشی نامردی

عشق واقعی خیلی کم شده بین مردم

بیشتر حس هایی که مردم به هم دارن یا هوسه یا یه دوست داشتن ساده اس یا یه حس زودگذره

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زیباترین ایه قران😍اوَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ (۱۳۹-آل عمران) سست نشوید، غمگین نشوید شما پیروزید اگر ایمان داشته باشید❤

کلمه بخوام بگم سوختن... 

شایدم عشق نیست ولی داره از تو میخورتم

حاضرم من درد بکشم اون خوشحال باشه با اینکه ولم کرد

یچیزی بین حماقت و دیوونگیه عشق

دعا میکنم اسیرش نشی:)

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....

شبیه ادمی که چشماش  تار میبینه سیاه سفید بهش یه عینک میدن که دنیارو رنگی ببینه اگه مراقب عینک نباشه یا زیاد تحت فشارش بذاره میشکنه از طرفی انقدر عینکشو این زاویه دید دوست داره که فکر میکنه هیچ عینک دیگه ای به دردش نمیخوره

تفسیر من از عشق🥰

کور شدن چشم و دیوونگی محضی ک دوست داری دیوونه باشی و کور میبینیش نفست بند میاد مریض بشه میمیری حسیه ک تا سراغت نیاد تعریفی براش نداری

دیگه نه شماره دارم نه ایمیل تو بحث های سیاسی صدبار ترکیدم به خودم قول دادم دیگه وارد همچین تاپیکایی نشم 😑🚶‍♀️