2777
2789

عشق حس بیخودیس ولی

بنظرم دوست داشتن افراطی یا نه بنظرم وابستگی میگن عشق 

یه چیز بیخود بدرد نخور 

دوست داشتن قشنگ تره واقعی تر و پایدار تر حداقل هم عقلت هم دلت باهم تبادل میکنن

تاپیکمو بخون کمی توضیح دادم. اگه ولم میکرد میگفتم لیاقت نداشته و الان حتی اسمشم فراموش کرده بودم. ول ...

کدوم تاپیکته

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین از نظر من عشق مثل اتیش میمونه میسوزونه و اخرش خاکستر سرد میشه

اما دوست داشتن مثل شراب میمونه هرچقددد ک بگذره و کهنه تربشه مرغوب تره..

و اینکه دوست داشتن خودش به وجود میاد چه یهویی باشه چه عمیق و قدیمی باشه..

مثلا خودم..ساعت 12:30 شب با دوستم کار داشتم به یه شماره دیگه ک داشتم ازش زنگ زدم..داداشش بود از خواب بیدارش کردم😂😂😂و همون شب یه جرقه کوچیک خورد بینمون..چند وقته دیگه عقدیمونه😂😂♥اما نمیگم عاشقم..نه..دوستش دارم..خیلی زیاد..ولی عشق.نه..

ببین از نظر من عشق مثل اتیش میمونه میسوزونه و اخرش خاکستر سرد میشه اما دوست داشتن مثل شراب میمونه ه ...

چقدر جالب 

یعنی پشت تلفن عاشقش شدی؟

انشالله که خوشبخت بشید😍😍

فقط به خاطر مخالفت پدر دختره موفق به ازدواج نشدید؟

فقط بخاطر دلیل مسخره تفاوت مذهبی. جای زخماش هنوزم روی دل و تن هردومون هست. اون دختر بیچاره رو که خیلی زدنش.همه جوره دستمون بسته بود

کامیار کاکتوس# احساس سوختن به تماشا نمیشود     آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم
فقط بخاطر دلیل مسخره تفاوت مذهبی. جای زخماش هنوزم روی دل و تن هردومون هست. اون دختر بیچاره رو که خیل ...

ای وای

خیلی ناراحت شدم

انشالله اگه صلاحه بهم برسید و اگه صلاح نبود جفتتون خوشبخت بشید 

چقدر جالب  یعنی پشت تلفن عاشقش شدی؟ انشالله که خوشبخت بشید😍😍

نه پشت تلفن ک نه😂من چن روز بعدش رفتم خونشون..بعد خونشون دو طبقه است..دوستم رف از پایین چیزی بیاره من بالا تنها بودم..داداشش اومد بعد سلام کردم..یدفعه برگشت گف شما 12:30 زنگ زدی؟منم خجالتت کشیدممم من میشناختم کامل پسره رو ولی اون نه..بعد تا دوستم بیاد داشتیم حرف میزدیم بعد شب پیام داد و......دیگه دوستم زنگ زد گف داداشمو از راه بدر کردی میخواد بیاد خواستگاریت😂و دیگه گذشت تا......اومدن و جواب مثبت گرفتن

ای وای خیلی ناراحت شدم انشالله اگه صلاحه بهم برسید و اگه صلاح نبود جفتتون خوشبخت بشید 

تموم شده همه چیز. دیگه به هم رسیدنی نیست. اونو دادنش به یکی لنگه خودشون.اون بیچاره هیچوقت تو زندگیش رنگ خوشی ندید و قرارم نیست ببینه

کامیار کاکتوس# احساس سوختن به تماشا نمیشود     آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم
نه پشت تلفن ک نه😂من چن روز بعدش رفتم خونشون..بعد خونشون دو طبقه است..دوستم رف از پایین چیزی بیاره م ...

وای خدا چشام قلبی شد ماجرای آشناییتون رو خوندم😍😍چقدر بامزه باب آشنایی فراهم شده..

امیدوارم باهم خوشبخت بشید و کوچولوهای نازو دوست داشتنی بیارید❤