2777
2789
تموم شده همه چیز. دیگه به هم رسیدنی نیست. اونو دادنش به یکی لنگه خودشون.اون بیچاره هیچوقت تو زندگیش ...

واقعا متاسفم

نمیدونم باید چی بگم

تقدیره دیگه..نمیشه باهاش جنگید

از بالا دومی. البته خیلی خلاصه اشاره کردم چون خیلی مفصله ماجراش

هوم خوندم

بیا باهم خودکشی کنیم 😂😂

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق زخم عمیقی که هیچوقت خوب نمیشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
جدی؟چرا؟

سرد میشه.. کم میشه... 

چون اون فک میکنه دیگه به دستت اورده و نیاز نیست بهت محبت کنه..نیاز نیست ازت مراقبت کنه.. فقط تو پر پر میشی ...و اون هر وقت خواست یه سری بهت میزنه.. و تو چون عاشقی با دلتنگیا و... میسازی بخاطرش

عزیزم درکنار تعریف دوستان باید به عرضتون برسونم چیزی به اسم عشق وجود نداره. ایناییکه میبینی میگن عاشق شدن یا هوسه ، یا عادته ، یا دلسوزی ، غیر این سه حالت نیست.

عشق واقعی فقط عشق یه مادره به بچش، ناب و خالص، وقتی که حاضری همه زندگیتو بدی براش ،بدون تامل، خار به پاش بره تو بیشتر دردت میگیره .