2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چطوری؟

عشق آدم رو معتاد می‌کنه اعتیاد می‌تونه اشتباه باشه مثلا حتی نماز خواندن یه نوع اعتیاده به خاطر همین وقتی ترکش می‌کنی اذیت میشی اما یه اعتیاد مثبت صرفا از روی یک کلمه عشق نمیشه معادله رو بهم ریخت وقتی در قبال خودت و بچت قراره مسول باشی من به جرعت میگم عاشق مامانم هستم با دلیل ولی چی جوری میتونم عاشق کسی بشم که فقط چند بار اون رو دیدم 

دلم میخواد عاشق شم .عشق هم یه ریسکه و من از ریسک کردن میترسم

کاش اگه عاشق شی تلخیشو تجربه نکنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عشق آدم رو معتاد می‌کنه اعتیاد می‌تونه اشتباه باشه مثلا حتی نماز خواندن یه نوع اعتیاده به خاطر همین ...

خب شاید عشق در نگاه اول بی معنی باشه 

ولی لزوما وقتی عاشق هستی میتونه بی دلیل نباشه 

مثلا یکی از دوستان که شوهرشو  دیده بود میگفت که بعد از چند وقت متوجه شدم چقدر آدم محجوبیه برای همین عاشقش شده بود

عشق همیشه بی دلیل اتفاق نمیفته 

کاش اگه عاشق شی تلخیشو تجربه نکنی

دقیقا منم از همین میترسم 

انقدر که نی نی سایتی ها تاپیک خیانت زدن نسبت به آقایون بدبین شدم ولی با این حال دوست دارم عاشق بشم

اورجینال اش تعریف نداره 

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
خب شاید عشق در نگاه اول بی معنی باشه  ولی لزوما وقتی عاشق هستی میتونه بی دلیل نباشه  مثل ...

من یکبار دچار قلیان هورمونی شدم و با تمام وجودم باهاش جنگیدم این دیدگاه من بود همین دلیل به درستیش نیست