2777
2789
نه چون الان حسرت به دل نموندم که چرا بیشتر نجنگیدم  چرا بیشتر دوسش نداشتم... من از ته دلم جنگید ...

فدای سرت

آدما دنبال لیاقتشون میرن

صد درصد اون لیاقتت رو نداشت  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه از هم جدامون کردن. به زور. مت برای هم جون میدادیم.میگم کاش ولم کرده بود الان میگفتم بی وفا بود و ...

اتفاقا فکر می‌کنی راحت بود، اینجوری بیشتر زجر میکشیدی که طعمه هوس اون فرد بودی، حداقل الان میگی بخاطر خودم باهام بود نه بخاطر هوس

اتفاقا فکر می‌کنی راحت بود، اینجوری بیشتر زجر میکشیدی که طعمه هوس اون فرد بودی، حداقل الان میگی بخاط ...

من پسرم  

کامیار کاکتوس# احساس سوختن به تماشا نمیشود     آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم
ببخشید میشه بپرسم چرا ولت کرد؟ مگه اون عاشقت نبود، چطور تونستی کنار بیای

عاشقم نبود من عاشقش شدم

داستانش مفصله ولی اون عاشق شده بود قبل از من

من ازش خوشم میومد و بهش نشون دادم علاقمو ولی بهم گفت که ازش دور بمونم گف هیچ حسی به هیچی نداره و نمیتونیم باهم باشیم گف اگه بامن باشی احساست حروم میشه ولی من نتونسم جلو علاقمو بگیرم

مربیم بود اناتومی درس میداد و جدا از کلاس باهم حرف میزدیم گاهی باهم میرفتیم کافه در همین حد

و از منم 16 سال بزرگتر بود همیشه میگفت تو جوونی پر از شوری من هیچی دیگه تو قلبم نیس برای دادن به تو ولی من عاشقش شده بودم برام مهمترین ادم دنیا بود فقط به حرف زدن باهاش راضی بودم.... اخر سرم مهاجرت کرد و رفت روح و شور منو هم برد الان من مث اونم انگار دیگه قلبی ندارم خالی شدم از همه حسا🙃

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....
خدا به دلت آرامش بده

مرسی عزیزم♥

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....