2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلمه بخوام بگم سوختن...  شایدم عشق نیست ولی داره از تو میخورتم حاضرم من درد بکشم اون خوشحال ب ...

کاش مال منم ولم میکرد دیگه غصه ای نداشتم

کامیار کاکتوس# احساس سوختن به تماشا نمیشود     آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم
شبیه ادمی که چشماش  تار میبینه سیاه سفید بهش یه عینک میدن که دنیارو رنگی ببینه اگه مراقب عینک ن ...

اگر عاشق نشدی وقتی به خودت اجازه دوست داشتن و عاشق شدن بده که طرفت همه چی تمومه اون عشق از عسلم شیرین تره اونایی که میگن تلخه با ادم اشتباه تجربش کردین خواهرا👌🏻

یعنی آدم بی منطق میشه؟و چقدر که این بی منطق شدن بده

من 24 سالمه از 13 سالگی خاستگار داشتم هیچکس به چشمم نیومد تا پارسال اولش دوست عادی بعدش شد همه زندگیم شاید در مقابل خاستگارام انگشت کوچیکشونم نیس خونوادم عمرا راضی بشن ولی پاش میمونم حتی موهام عین دندونام بشه

دیگه نه شماره دارم نه ایمیل تو بحث های سیاسی صدبار ترکیدم به خودم قول دادم دیگه وارد همچین تاپیکایی نشم 😑🚶‍♀️
اگر عاشق نشدی وقتی به خودت اجازه دوست داشتن و عاشق شدن بده که طرفت همه چی تمومه اون عشق از عسلم شیری ...

یه جورایی منظورت اینه که منطقی عاشق بشم درسته؟

مثل همون جمله ای که میگن عشق بعد از ازدواج به وجود میاد

کاش مال منم ولم میکرد دیگه غصه ای نداشتم

وات د....😑😑دلت میخواد عشقت ولت کنه؟ مشکل داری؟😂

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....
بدبختی اینکه هیچکسی رو پیدا نمیکنم که عاشقش بشم.اون شاهزاده سوار بر اسب سفید لعنتی من کجاااست😭  ...

بذار هرچیزی توی زمان خودش اتفاق بیوفته . 

برای عاشق شدن باید خیلی قوی باشی چون راه طولانی رو باید طی کنی 

قوی و صبور 

حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی‌ام!
یه جورایی منظورت اینه که منطقی عاشق بشم درسته؟ مثل همون جمله ای که میگن عشق بعد از ازدواج به وجود م ...

عشق بعداز ازدواج غلطه واسه خودت مرز بذار وقتی با یکی اشنا شدی همه چی تموم بود اونوقت بگو الا وقت دوست داشتنشه اونوقت عشق بورز عاشق میشی عاشقت باشه اگر بعدش ازدواجت مثل عسله

بذار هرچیزی توی زمان خودش اتفاق بیوفته .  برای عاشق شدن باید خیلی قوی باشی چون راه طولانی رو ب ...

خودمم میترسم که تو عشق ناکام بمونم .یه جورایی درگیر عشق یه طرفه بشم

این خیلی بده

وات د....😑😑دلت میخواد عشقت ولت کنه؟ مشکل داری؟😂

تاپیکمو بخون کمی توضیح دادم. اگه ولم میکرد میگفتم لیاقت نداشته و الان حتی اسمشم فراموش کرده بودم. ولی مشکل اینه هر دومون توی بدترین شرایط ممکن موندیم خیلی چیزا سرمون اومد.هم روحی هم جسمی

کامیار کاکتوس# احساس سوختن به تماشا نمیشود     آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم
خودمم میترسم که تو عشق ناکام بمونم .یه جورایی درگیر عشق یه طرفه بشم این خیلی بده

عشق یک طرفه نابود می‌کنه آدمو 

برا همین میگم باید قوی باشی 

حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی‌ام!
عشق بعداز ازدواج غلطه واسه خودت مرز بذار وقتی با یکی اشنا شدی همه چی تموم بود اونوقت بگو الا وقت دوس ...

خیلی حرفات منطقی  و درسته و حتما یادم میمونه

ممنونم عزیزم❤