😆😆😆 استغفرالله ... اصلن این چیزا به حس ششم نیس ...بیشتر جنبه فان داره بنظرم... حس ششم اونیه که بعضی وقتا یه اتفاقی قبل از اینکه رخ بده بهت الهام بشه همین ...
هیچکس او نخواهد شد،نمیگردم به دنبال کسی که حتی شبیهَش باشد،شاید بهتر از او هم باشد ولی چشمانِ من جز او نمیبینند،واقعی دوستَت داشتم،واقعی نبودی،نماندی،رفتی...🙂💔
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
عزیزم من خدا نیسدم که همه چیشو بگم یا فالگیر.... حس ششم فق میتونه یکی ع سوالاتو جواب بده بعدا نمیتونه چون حسش میره
هیچکس او نخواهد شد،نمیگردم به دنبال کسی که حتی شبیهَش باشد،شاید بهتر از او هم باشد ولی چشمانِ من جز او نمیبینند،واقعی دوستَت داشتم،واقعی نبودی،نماندی،رفتی...🙂💔
کم رنگ قرمز نارنجی میشه عزیزم مگه تو برچسبا دقت نمیکنی
خب کاربرای محترم بیشتر ع این جواب نمیدم.... منم خدا نیسدم یا علم غیب ندارم همه حدسام درست از آب در بیاد یا به هر سوالتون جواب درستی بدم چون من نه شما رو تو واقعیت دیدم نه با شما دارم زندگی میکنم 🙂 موفق باشین