2777
2789
عنوان

عذاب ‌وجدان

209 بازدید | 36 پست

من همسرم خیانت کرد.پنج سال بایکی .میگه توشکاکی من خوبم سالی چندبارقهرمی رفت خونه مامانش و میگفت طلاق منم می رفتم دنبالش برمی گشت محبت نمی کرد اذیت می کرد سرد بود بی محلی همه همه منم می گفتم من شکاکم حق داره خسته شده .تازد اردبیهشت امسال خداازش قهرش گرفت ورسواش کرد.منم فهمیدم چه کلاهی سرم رفته .رفتم خونه بابام گفتم فقط طلاق

بابامم گفت خیانت کرده گوه خورده وکیل گرفت ومهریه امو گذاشت اجرا منم اومدم خونه وازخونه پرتش کردبیرون بچه هامم دادم بهش ورفتم سرکار یکماه رفتم مامانم نشست زیرپام بچه هات گناه دارن بیارشون ما خرجشون ومی دهیم نروسرکار منم اوردمشون.بعدشوهرم رفت درخواست طلاق داد.حالا میگم نکنه من اشتباه کردم برابچه هام بایدمی سوختم می ساختم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب کاری کردی تو چه گناهی کردی هزار تا بیماری بهت منتقل کنه بزار بره با همون هرزه ها لیاقتش همون ها ...

ببین دوست دخترش انقدپروبودبه من میگفت حالافهمیدی نمیخوای طلااق بگیری

اصلاااا اشتباه نکردی چرا باید تا اخر عمر بخاطر بچه عات هرچیزیو تحمل میکردی و حرص میخوردی بهترین کار رو داری انجام میدی مهریه اتم از حلقومش بکش بیرون

دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند